Saadet Partisi’nden ittifak açıklaması!

Saadet Partisi’nin AKP ve MHP’nin yanında mı, yoksa Hayır bileşenleri tarafında mı olacağı merakla beklenirken SP Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu’ndan seçim ittifakıyla ilgili önemli bir açıklama geldi

Milli Görüş’ün temsilcisi Saadet Partisi, Kocaeli’de önemli bir seçmen kitlesine sahip… SP, yıllarca barajı geçememiş olsa da ülke için önemli bir parti ve Kocaeli, bu partinin önemli bir tabanını barındırıyor. Bir süredir, SP’nin AKP ve MHP safında mı, yoksa kurulabilecek karşı ittifakta mı yer alacağı tartışılıyor. Tüm bu tartışmalar sürerken SP Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu’ndan ittifak açıklaması geldi.

Saadet Partisi Balıkesir İl Teşkilatı'nın organize ettiği “Türkiye’nin Meseleleri ve Çözüm Yolları” konferansı Balıkesir Öğretmenevinde gerçekleştirildi. SP lideri Temel Karamollaoğlu'nun katılarak, Türkiye'nin sorunlarını ve partisi ile birlikte izleyeceği çözüm yollarını anlattığı toplantının sonunda gazetecilerle bir araya gelen Genel Başkan, seçim ittifakı ve sandık güvenliği ittifakını gündemine aldı.

“HAVADA BİR İTTİFAK DÜŞÜNMÜYORUZ”

Seçim ittifakının ancak ilkeler ve prensipler üzerine olabileceğini ifade eden Karamollaoğlu, “Seçime gitmeden önce, seçim tarihi belli olmadan seçim ittifakı üzerine konuşmayı doğru bulmuyoruz. Biz yani havada bir ittifak diye bir şey düşünmüyoruz. Seçim ittifakı ilkeler ve prensipler üzerine anlaşmayla olur. Şuanda öyle bir durum ortada gözükmüyor. Biz şartlarımızı ne düşündüğümüzü ülkemiz için söyledik. Onlar yerine getirildiği takdirde oturulur konuşulur” dedi.

Sandık güvenliği ittifakı sorusunu da cevaplayan Karamollaoğlu, “Elbette orada da endişeler doğdu şimdi. O konuda endişelerimiz bizimde var. Hükümete de bu konuda endişeler iletiliyor. Onlar kendi bildiklerinden gördüğümüz kadarıyla şimdiye kadar şaşmıyorlar. Şaşmasa da yapacak bir şey yok” şeklinde konuştu.

Öte yandan Saadet Partisi Balıkesir İl Teşkilatı'nın organize ettiği “Türkiye’nin Meseleleri ve Çözüm Yolları” konferansına İyi Parti Balıkesir Milletvekili İsmail Ok, CHP Balıkesir Milletvekili Ahmet Akın, CHP İl Başkanı Serkan Sarı katıldı.

18 Mar 2018 - 09:32 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

02

Mesut - Bu temel Türkiye'nin temelini saglamlastiracak adam gibi gerçek muhalefet yapıyor egrilmeden bukulmeden dürüstce yükseliyor yolun açık olsun temel başkan

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 18 Mart 09:32
01

Gazi - Adam gibi adam.Tayyip erdoganin bakan ve cocuklarinin suç üstü yakalandiklari hirsizlik ve yolsuzlukların millete soracak lider.Tayyip erdoganın saraydakı koltuğunu da milletle beraber devirecektir.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 18 Mart 09:32


Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler