Saadet Partililere feci saldırı!

Bayraklama çalışması yapan Saadetliler saldırıya uğradı

Saadet Partililere feci saldırı!
Saadet Partililere feci saldırı!
Haber albümü için resme tıklayın

Ankara Konya yolu civarında gece saatlerinde bayraklama çalışması yapan Saadet Partililere saldırı düzenlendi. Saldırıda 7 kişi yaralanırken Ankara Milletvekili Adayı Mehmet Fethi Öztürk de yaralananlar arasında yer alıyor.

Ankara Konya yolu civarında gece saatlerinde bayraklama çalışması yapan Saadet Partililere saldırı düzenlendi. Saldırıda 7 kişi yaralanırken Ankara Milletvekili Adayı Mehmet Fethi Öztürk de yaralananlar arasında yer alıyor.

Saldırganların MHP'li bir grup olduğu, saldırganların başında MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Mevlüt Karakaya olduğu ifade ediliyor. Yoğun bakımda tedavi altına alınan Saadet Partisi Ankara Milletvekili Adayı Mehmet Fethi Öztürk ve diğer yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu, tedavilerinin sürdüğü bildirildi.

GRUPLAR HALİNDE SALDIRDILAR

Milli Gazete'nin edindiği bilgiye göre, saldırganların organizeli bir şekilde 6-7'şer kişilik gruplar halinde saldırıyı gerçekleştirdikleri bildirildi.

2-3 kişilik ekipler halinde çalışan bayrak ekibine planlı bir şekilde ayrı ayrı saldırı yapıldığı da edinilen bilgiler arasında bulunuyor.

SAĞLIK DURUMLARI İYİ

Yaralılardan birine 10 dikiş atıldığı ve tedavilerinin devam ettiği ifade edildi. Yarıların sağlık durumları iyi.

SAADET PARTİSİ'NDEN İLK AÇIKLAMA

Saadet Partisi Ankara İl Seçim Karargah Başkanı Selim Aydın milligazete.com.tr'ye yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Saat 01.30 sularında partide toplantı yapıyorduk. Arkadaşlar bizi aradılar başkanım Anadolu Bulvarından bize saldırıyorlar. Bizde şuan ağır yaralı olan Ankara 3. Bölge 3. Sıra adayımız Mehmet Fethi Öztürk beyle olay yerine intikal ettik. Biz oraya gider gitmez ne olduğunu sorduk. Mevlüt Karakaya ve ekibindeki arkadaşlar bizim arkadaşların pankartlarını yırttığı iddiasıyla arkadaşları darp etmişler. Olayın öncesinde şu oluyor; bizim arkadaşlar pankartları taşırken bir anda Devlet Bahçeli’nin makam arabası geçiyor. 5 dakika sonra bir ekip geliyor. Bizim arkadaşları dövüyorlar. Dövdükten sonra soruyorlar ne oldu diye. Bizim arkadaşlar diyor ki biz indirmiyoruz pankartlarınızı. MHP'liler bu yerdeki pankartlar ne diye sorunca bizim pankartlarımız dedik. Daha sonra yanlışlık oldu kusura bakmayın dediler. Polisi aramaya teşebbüs edince elini omzuma atıp bak kardeşim uzatmayalım yoksa kötü olacak bununla kalmayacak dediler. Bizde olay uzamasın diye arkadaşları götürmeye çalışırken bir anda 25-30 kişi gelip sorgusuz sualsiz bize vurdular. İnanın sayısını saymakta güçlük çektim. Öyle bir noktaya geldi ki silah çekip arkadaşlarımızın ağızlarına dayadılar. Polis bizim arkadaşları tutuyor. Öldüresiye darp edilen bizim arkadaşlar gözaltınıp alınıp karakola götürülen bizim arkadaşlar. Sağlıkçılar bile diyor ki bu adamın (Mehmet Fethi Öztürk) durumu ağır bu adamın hastaneye götürülmesi lazım. Polisler amirin emri var gönderemeyiz diyor. İl Başkanımız Fatih bey gelip siz ne yapıyorsunuz dedikten 20 dakika sonra ambulansın gitmesine izin verildi”

Kaynak: Odatv

26 May 2018 - 10:10 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

05

Manav - Bunlarin yapanlarin Allah belasini versin insAllah kopekler

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 26 Mayıs 10:10
04

İzmitli - İçişleri bakanına bakın 5.6 Aydan beri sesi kısıldı gece gündüz Tayyip gibi televizyonda boy gösteriyordu biri sesini kıstı süt dökmüş kedi gibi oldu hani pkk kılar bitecekti adamlar dört bala hala koşuyorlar yazık değilmi koca adamlar komaya girenedek dayak yesin Mevlana’nın dediği gibi gel gel gel gelecekse önce gel hey dünyanın jandarması AMERİKA AMERİKA gel

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 26 Mayıs 10:10
02

broo - İlla it, köpek olucağız biz diyorsanız Sadakati öğrenin Havlamayı değil...

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 26 Mayıs 10:10
01

Dr Ersoy Kandemir - Bunlar son derece çirkin ahlaksızca cahillerin yapacağı işler,sorumluların bulunması bu pisliklerin hapse atılmaları dileğiyle,İçişleri başkanlığınında son zamanda artan bu olayları daha iyi incelemeri gerekliliğine inanırım.Vatandaşlarımıza geçmiş olsun.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 26 Mayıs 10:10


Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler