Saadet adaylarını tanıttı: Rüşvet almayacağız israf etmeyeceğiz

Saadet Partisi Büyükşehir ve ilçe belediye başkan adaylarını kamuoyuna tanıttı. Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Birol Aydın, Kocaeli’nin hizmete susadığını ifade ederek, “ Bir yozlaşma var. Temel ilkemiz dürüst olmak. Partizanlık yapmayacağız. Belediyenin imkanlarını israf etmeyeceğiz. Rüşvet almayacağız” dedi

Saadet adaylarını tanıttı:  Rüşvet almayacağız  israf etmeyeceğiz
Saadet adaylarını tanıttı:  Rüşvet almayacağız  israf etmeyeceğiz
+1
Haber albümü için resme tıklayın

Saadet Partisi (SP) 31 Mart yerel seçimleri için her ilçeden belediye başkan adayı ve büyükşehir belediye başkan adayı çıkarttı. Parti teşkilatı dün belediye başkan adaylarını kamuoyuna tanıttı. Yahya Kaptan’da bulunan Ramada Otel’de gerçekleşen programa İl Başkanı Nurettin Çelik, İl Başkanı Nurettin Çelik, İl Karargah Başkanı Alaattin Çakmak, İl Kadın Kolları Başkanı Reyhan Şengün’ün yanı sıra ilçe başkanları ve parti teşkilatı katılım sağladı.

SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUZ

İl Başkanı Nurettin Çelik yaptığı konuşmada; “Her seçim kendi içinde bir fırsattır. Bu fırsatı kendi içinde fırsata dönüştürecek çalışmaları Saadet Partisi yerine getirmiştir. Adaylarımızla birlikte milletimizin önüne çıkacağı hizmet gününü sabırsızlıkla bekliyoruz. Herkesin yüreğinde hissedeceği seçim çalışmasıyla karşınıza geliyoruz. Birileri 1994 anlayışından bahsediyor. 94 anlayışı Kocaeli’de Allah’ın izniyle burada. Yeni nesil belediyeciliğin simgesi olan dürüst başkan dürüst yönetim anlayışını öne çıkaracağız” ifadelerini kullandı.

ÖZGEÇMİŞLERİ OKUNDU

Ardından tüm teşkilat cep telefonlarını çıkartarak sosyal medyadan “Dürüst Belediyecilik” iletisi paylaştı. Sosyal medyada en çok konuşulan konu olmayı hedefledi. 13 belediye başkan adayının tek tek özgeçmişleri okunarak teşkilata tanıtıldı. Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Birol Aydın ise şu ifadelere yer verdi: “Kocaeli’nin en iyi, en dürüst adaylarını gösterdiklerinden dolayı il ve ilçe teşkilatına teşekkür ediyorum. Biz dün itibariyle Ankara’dan Kocaeli’mize intikal ettik. İnşallah 5 yıl olmak kaydıyla buraya geldik. Kocaeli gençliğimizin ve çocukluğumuzun geçtiği şehrimiz. Tam orta yaşlarda Kocaeli’mizin insanlarına emek verme arzuyla kamuoyunun önündeyiz.

BUNLARI ALT EDECEĞİZ

Her şeyden önce şehrimize sahip çıkacağız. Her seçim yeni hikayenin başlangıcıdır. Bakmayın ülkemizde hakim kılınan iklime. Evet ülke genelinde ve yerelinde sorunlar var. Ama çözülemeyecek hiçbir sorun yok. Biz Kocaeli için yeni başlangıcın 31 Mart olduğuna inanıyoruz. Sıkmadık el bırakmayacağız. Bizim dışımızda algı oluşturulacak. Ama bunları alt edeceğiz. Türkiye’de bir gerilim atmosferi oluşturuluyor. Bir yerde gerilim varsa orada gerçekler perdelenmektedir. SP olarak bizim amacımız zorlukların üstünden gelmektedir.

KOCAELİ HİZMETE SUSAMIŞTIR

Kocaeli hizmete susamıştır. Biz yapılan projeleri görmüyor değiliz. Bir de proje çalışması yapıyoruz. Kademe olarak bunlar vatandaşa tek tek izah edilecek. Çağrı merkezine düşen her bir talep Kocaeli’nin sorunundur. 100 binlerce çağrı merkezine düşen sorun var. Her sorunun çözümüzü vatandaşa hızlıca ulaştıracağız. Hizmet hızı borçlanma hızı kadar hızlı olsaydı. Öğrencilerimiz ve vatandaşlarımız Umuttepe’ye havarayla giderdi. Bir yozlaşma var. Temel ilkemiz dürüst olmak. Partizanlık yapmayacağız. Belediyenin imkanlarını israf etmeyeceğiz. Rüşvet almayacağız. Rüşvete imkan vermeyeceğiz”

Belediye başkan adayları şöyle:

Büyükşehir Belediye Başkan adayı Birol Aydın

İzmit Belediye Başkan Adayı Ahmet Özen

Kandıra Belediye Başkan adayı Ramazan Arslan

Darıca Belediye Başkan adayı Selim Çetinkaya

Gölcük Belediye Başkan adayı Nihat Yıldız

Derince Belediye Başkan adayı Halil Kayın

Çayırova Belediye Başkan adayı Yusuf Aksu

Başiskele Belediye Başkan adayı Zafer Mutlu

Körfez Belediye Başkan adayı Recep Sarıdoğan

Dilovası Belediye Başkan adayı Ercan Dalkılıç

Gebze Belediye Başkan adayı Burcu Çetinkaya

Kartepe Belediye Başkan adayı İbrahim Bıyıklı

Karamürsel Belediye Başkan adayı Mehmet Özalay

21 Şub 2019 - 13:35 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

Cumhuriyet - Ama bu millet yine rüşvet alıp israf edeni seçecek çünkü bu millet böyle bir millet

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 21 Şubat 13:35


Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler