Rantçılara ezdirmeyeceğim!

CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet yine Gebze’yi meclise taşıdı. Yavuz Sultan ve Hürriyet mahalle sakinlerinin tapu sorununu gündeme getiren Hürriyet, “Ahdim olsun ki Kocaeli halkını rantçılara, fırsatçılara ve zalimlere asla ezdirmeyeceğim” dedi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde (TBMM) Gebze Yavuz Sultan ve Hürriyet mahallelilerinin tapu sorununu gündeme getirdi.

Hürriyet şöyle konuştu: “Gebze, Hürriyet ve Yavuz Selim Mahallesi sakinleri halktan değil, ranttan yana idareciler yüzünden tapularını alamıyorlar. Koltuğa gelene kadar "Tapularınız çekmecede." diyenler, o koltuğa oturunca ne yazık ki halkı unuttular. Başbakan bile mübarek ramazan ayında söz vermişti, "Siz oy verin, tapu sorunu çözülecek." demişti ama yine insanlar çaresizliğe terk edildi. Rantçılar söz konusu olduğunda tankerlerle değirmenlerine su taşıyanlar, söz konusu halk olduğunda bin dereden su getiriyorlar. Halka ait değerli araziler yandaşlara peşkeş çekilmek isteniyor. Defalarca söyledik, söylemeye ve canımız pahasına mücadele etmeye devam edeceğiz. O tapular çekmeceden ya çıkacak ya çıkacak. Allah'tan korkmaz, kuldan utanmaz yöneticilerin haksızlığına ve zulmüne karşı direnmek haktır. Kim ki milletin hakkına, ekmeğine el uzatıyorsa o elleri kırmasını da biliriz evelallah. Buradan uyarıyorum, ahdim olsun ki Kocaeli halkını rantçılara, fırsatçılara ve zalimlere asla ezdirmeyeceğim.”

16 Oca 2018 - 21:02 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

Ahmet Keskin - Araştırmacı (!) Gazeteciliğinizi düzgün yapınız lütfen. Sözkonusu mahallenin adı Yavuz Selim mahallesidir. Kopyala yapıştır bile yapsanız doğrusu çıkardı ancak bunu bile yapmamışsınız .!

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 16 Ocak 21:02


Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler