Posco sorunu cumartesi çözülecekmiş..!

AKP’li vekil Zeki Aygün başından beri POSCO konusunun takipçisi olduklarını, cumartesi günü işverenle görüşüp sorunu çözeceklerini söyledi

Posco sorunu  cumartesi  çözülecekmiş..!
Haber albümü için resme tıklayın

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde (TBMM) POSCO konusunda çıkan tartışmaya Zeki Aygün de katıldı. AKP’li vekil, iktidar partisi olarak şov yapmadıklarını, konunun takipçisi olduklarını ifade etti. Aygün, cumartesi günü işverenle görüşüp bu işi tatlıya bağlayacağız” dedi. Zeki Aygün’ün konuşmasında şu ifadeler yer adlı; “Tabii, biz kaçmadık, buradayız ve bu olayı başından beri takip ediyoruz ve hem Bakanlık düzeyinde hem müfettişlik düzeyinde, valilik düzeyinde ve bizim de takibimizde; mutlaka çözülecektir. Bu olaylar her zaman yaşanıyor işçi işveren arasında. Bu bizim takibimizde ama siz her yerde bunları konuştuğunuz gibi bizim sizin gibi konuşma şeyimiz olmuyor.

Çünkü biz işi çözmek için gidiyoruz. (AK PARTİ sıralarından "Bravo" sesleri, alkışlar) Sizin gibi basın üzerinden veya fabrikanın önünde şov yaparak değil, işin üzerine giderek çözüyoruz.

Onun için, burada bu işi polemik yapmaya gerek yok, konu hepimizindir. İktidar bugüne kadar on beş yıldan beri bu ülkenin sorunlarını çözdüyse bundan sonra da bu tür sorunları çözecek kabiliyettedir ve biz buradayız onu da merak etme.

Cumartesi günü de ben arkadaşlarla beraber buluşacağım ve konu üzerinde kendilerinin de görüşünü alıp işverenle de görüşüp bu işi tatlıya bağlayacağımıza emin olabilirsin, gönlün rahatlıkla uyuyabilirsin. Sana iyi uykular diliyorum. (AK PARTİ sıralarından alkışlar)

23 Kas 2017 - 12:38 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.



Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler