ÖZMEN: ERDOĞAN’A BORÇLUYUZ

ÖZMEN: ERDOĞAN’A BORÇLUYUZ

AKP Çayırova İlçe Başkanı Nazmi Özmen, AK Partinin 13. Kuruluş yıldönümü nedeniyle ile bir açıkla yaparak AKP’ye ve kurucusu Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a çok şey borçlu olduklarını söyledi.

AKP’nin 13. Kuruluş Yıl dönümünde AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Nazmi Özmen, açıklamalarda bulundu. Özmen, “AK Parti’yi kurarak tarihe düşülen notlarda bizim de katkımız olmasını sağlayan Genel Başkanımız ve Türkiye Cumhuriyeti Başbakanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a minnet ve şükranlarımızı arz  ediyor, partimizin 13. kuruluş yıl dönümünün teşkilatlarımıza ve bize desteğini artırarak devam ettiren Aziz Milletimize ve tüm dünyaya hayırlar getirmesini diliyorum.” Dedi

‘HALKIN TA KENDİSİ…’

"14 Ağustos 2001 tarihinde Genel Başkanımız ve Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın "Bundan sonra hiç bir şey eskisi gibi olmayacak" diyerek başlattığı siyasi mücadelede, hizmet ve başarılar ile dolu 13 yılı geride bıraktık. Türkiye siyasetinde ezberleri bozan, kaybolan siyasi imajı tekrar inşa eden ve millet egemenliği üzerindeki her türlü vesayeti ortadan kaldıran AK Parti, Türk demokrasi tarihinde çok önemli bir dönüm noktasıdır. Bu yüce milletin en büyük serveti olan gönlünden gelen sevgi ve bereketten beslenen Ak Parti, Halkın ta kendisidir.”

‘YOL OLMUŞ, KÖPRÜ OLMUŞ, OKUL OLMUŞ…’

Bu güne kadar girdiği tüm seçimlerde oylarını arttırarak yoluna devam eden partimiz, kurucusu ve genel başkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile mazluma arka  çıkan, yetimi koruyan, komşusu açken tok yatmayı kınayan düsturu ile hareket etmeyi prensip edinmiş bir partidir. Birçok alanda devrim niteliğinde çalışmalar yapan Ak Parti ilkelere imza atmayı başarmıştır. Ak Parti milletimiz için yol olmuş, köprü olmuş, okul olmuş, hastane olmuş; yoksula iş, işçiye güvence, hastaya şifa olmuş, ekonomiye güç vermiş, dış politikaya itibar getirmiştir. Ak Parti, Türkiye'yi dünyanın yükselen yıldızlarından biri haline getirmiştir.

‘MİNNET VE ŞÜKRAN ARZ EDİYORUZ’

Yardımlaşmayı ve paylaşmayı en büyük erdem sayan katılımcı bir geleneğe sahip ve aile yapısı güçlü, genç, dinamik bir toplumsal  dokusu olan partimiz halkın sevgisini kazanmayı başarmıştır.  AK Parti’yi kurarak tarihe düşülen notlarda bizim de katkımız olmasını sağlayan Genel Başkanımız ve Türkiye Cumhuriyeti Başbakanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a minnet ve şükranlarımızı arz  ediyor, partimizin 13. kuruluş yıl dönümünün teşkilatlarımıza ve bize desteğini artırarak devam ettiren Aziz Milletimize ve tüm dünyaya hayırlar getirmesini diliyorum."

14 Ağu 2014 - 13:25 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.



Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler