O başkan adayı Doğan’a gidip oy isteyecek

İzmit’e talip olan belediye başkan adayı, Nevzat Doğan’a giderek oyunu isteyeceğini dile getirdi

O başkan adayı Doğan’a gidip oy isteyecek
O başkan adayı Doğan’a gidip oy isteyecek
+1
Haber albümü için resme tıklayın

Saadet Partisi İzmit Belediye Başkan Adayı Ahmet Özen’in tanıtım toplantısı bugün gerçekleşti. Burada konuşan Özen, “Bu şehirde benim diyalog kuramayacağım, iletişime geçemeyeceğim bir kesim yok. Her kesimin oylarını alacağız. Hatta Nevzat Doğan’a da gidip oyunu isteyeceğim” ifadelerini kulandı.

“HER SEÇİMİ UMUT OLARAK GÖRÜYORUM”

Saadet Partisi İzmit Belediye Başkan Adayı Ahmet Özen’in Aday Tanıtım Toplantısı, bugün gerçekleştirildi. Programa İl Başkanı Nurettin Çelik, tüm ilçe başkanları ve yöneticileri katılım sağladı. Gecede ilk sözü İl Başkanı Nurettin Çelik aldı. Çelik, “Başiskele ilçemiz ile başladığımız ve 2 aylık sürede çalıştığımız bu süreçte şimdi de İzmit’in önemli adayını sizlere takdim ediyoruz. 6 ilçenin aday tanıtımı tamamlandı. Diğer 3 ilçenin de çalışmaları devam ediyor. Tabi ki iddiamız var. Çünkü her seçimi umut olarak görüyoruz.” ifadelerini kullandı.

İKİ ÖNEMLİ UNSUR VAR

Bu seçimde iki önemli unsur görüyoruz diyen Çelik şunları ekledi; Biri iktidar tek başına kazanamayacağını anladı ve yanına bir ortak aldı. Aynı tavrı muhalefet de gösterdi. Fakat biz duruşumuzla hiç kimsenin sağına ve soluna bakmadan ilerleyen bir süreci yaşayacağız. Ne sağda ne solda orta yolda yürüyeceğiz. İzmit’imize hayırlı olmasını diliyorum.

SÖZÜ ÖZEN ALDI

Çelik’in ardından İzmit Belediye Başkan Adayı Ahmet Özen sahneye davet edildi. Ayakta alkışlanan Özen, “Konuşmama annemin öğrettiği bir dua ile başlamak isterim. Allah’ım işlerimizi zorlaştırma, kolaylaştır. İşlerimizi zorlaştırma diyorum çünkü ulaşımından kentleşmesine kadar zor bir İzmit var karşımızda. Biz İzmit’i zor ve sıkıntılı görüyoruz. Böyle zor bir İzmit’e kolaylaştırmak için yola çıkacağım” şeklinde konuştu.

AFİŞ KAVGASINI ELEŞTİRDİ

İzmit’e Ekşi Sözlük’ten baktım diyen Özen ekşi sözlükte bir kullanıcının İzmit hakkındaki yazısını okudu. Devamında şu ifadeleri kullandı; İzmit’i bu hale getiren biz değiliz. İzmit’i bu hale getiren iki tane anlayış İzmit’e talip olmaya çalışıyor. Bu kente sahip çıkamayanların bu şehre söyleyecekleri tek kelime yok. Afiş kavgası yapan bu zihniyete mi teslim edeceğiz İzmit’i?

“SAADET İKİ KUTUPTAN KURTARDI”

Biz aday olana kadar İzmit’te iki kutuplu bir seçim vardı. Seçmen bu iki kutuptan rahatsızdı. Saadet milleti bu iki kutuptan kurtarıp rahatlattı. İzmit kutuplardan yana değil. Her parti kendi adayının seçime girmesini istiyor.

DOĞAN’A GİDİP OY İSTEYECEK

Hem çalmayacağız hem çalışacağız diyen Özen basından gelen soruları da yanıtladı.  Saadet Partisi’nden olmayan tabanın oyunu nasıl alacaksınız sorusuna Özen, “ Onlar zaten oy vermeye hazır. Her kesimin oyunu alabilen bir adayım. Bu şehirde benim diyalog kuramayacağım, iletişime geçemeyeceğim bir kesim yok. Her kesimin oylarını alacağız. Hatta Nevzat Doğan’a da gidip oyunu isteyeceğim” şeklinde yanıtladı.

31 Oca 2019 - 21:30 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

Zenci musa - O başkan adayı önce gitsin partisini başındaki Karamolla dan kurtarsın. Parti tabela partisi olmuş atip tutuyor.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 31 Ocak 21:30


Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler