Nevzat Doğan’ın adı, toplara yazıldı!

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, öğrencilere hediye edilen basketbol toplarının üzerine adını yazdırdı. CHP’li meclis üyesi Uğur Koştur, Doğan’ın kendi cebinden karşılıyormuş gibi topların üzerine adını yazdırmasına tepki gösterdi

Nevzat Doğan’ın adı, toplara yazıldı!
Haber albümü için resme tıklayın

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, reklam yapmayı seven bir isim. Yapılan her hizmette onun adını, fotoğrafını görmek mümkün. Daha önce öğrencilere hediye ettiği bisikletlere adını yazdıran Doğan, şimdi de hediye basketbol toplarında benzer bir harekete imza attı. Basketbol toplarının üzerine “İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ın hediyesidir” yazıldı. Bu duruma tepki gösteren CHP İzmit Belediye Meclis Üyesi Uğur Koştur, “Sanki kendi cebinden karşılıyormuş gibi hiç utanmadan sıkılmadan ‘Nevzat Doğan’ın hediyedir’ yazmışlar. Daha önce de bisikletlere aynı şekilde yazmışlardı. Şu siyaseti okullara kadar indirip minik öğrencilere belediye kaynaklarından verdiği basketbol toplarına kendini ismini yazdırmak ne kadar doğru acaba?” dedi.

24 Eki 2018 - 10:54 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.



Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler