Murat Ölmez başkanlığa göz dikti, Köken’in tercihi başına dert olacak!

Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken’in kararı başına dert olacağa benziyor. Murat Ölmez, belediye başkanlığına göz dikti

Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, nüfus sayısına orantılı olarak belediyeler kanununa göre iki belediye başkan yardımcısından birini görevden alması gerekiyordu. Köken, meclis üyeliğinden başkan yardımcılığına getirilen Murat Batmaz ve Sadi Ateş’i görevden alarak üçüncü bir isim olan Murat Ölmez’i başkan yardımcısı yapmıştı. Köken’in bu tavrı Kandıra belediyesinde ve teşkilat içinde tepkiye yol açmıştı. Köken’in başkan yardımcısı olarak atadığı Murat Ölmez, aynı zamanda AKP Kandıra gençlik kolu başkanı ve belediye meclis üyesiydi. Geçen yıl Mayıs ayında gerçekleştirilen atamanın üzerinden neredeyse bir yıl geçti. Bu zaman zarfında öyle gelişmeler yaşandı ki, Ünal Köken’in iki başkan yardımcısını bir kalemde silip yerine farklı bir ismi atama kararı başına dert oldu. Çünkü başkan yardımcısı Murat Ölmez, Ünal Köken’in koltuğuna göz dikti deniliyor.

EMRE KAHRAMAN GAZ VERİYOR

Söylenenlere göre Kandıra’nın en talihsiz dönemlerinden birini yaşadığını gören teşkilattaki isimlerden bazıları, Köken’in zayıflığından yararlanıp Murat Ölmez’i belediye başkanlığına iteliyor. Ölmez’e gaz veren isimlerin başında ise AKP il gençlik kolu başkanı Emre Kahraman geliyor. Daha önce Emre Kahraman’ın başkanlığında ilçe gençlik kolu başkanlığı yapan ancak belediye başkan yardımcısı olunca görevinden ayrılan Murat Ölmez öyle havaya girmiş ki, Ölmez’in Bağırganlı köyünden olan eşi gittiği her yerde Murat Ölmez’in başkan adayı olacağını söylüyormuş. Ölmez’in eşi bunları söylerken diğer yandan babası Lokmanlı köyü muhtarı Cavit Ölmez de oğlunun başkan yardımcısı sıfatını öne çıkarıp ona buna iş vaat ediyormuş. Bu vaatleri yerine getirebiliyor mu getiremiyor mu, getiriyorsa bunu hayrına mı yapıyor orası bilinmez. Ancak bilinen bir şey varsa o da Ünal Köken’in atamalarda yaptığı tercihin başına dert olacağıdır.

18 Mar 2018 - 16:26 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

06

kandıralı - güldürmeyin milleti ne biliyorda ne yapmış şimdiye kadar murat ölmez bir yıldır

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 18 Mart 16:26
05

Mustafa - Başkan olmak ister istemez onu bilemem. Yalnız Kandıranın evladı Kandıra nın derdini ihtiyacını yakından bilen birisi. Kandıra ya faydalı bir yönetici, bu şekilde haberler ile yıpratılmak istenmesi belden aşağı vurulması yakışmadı. Bir lafa bakarım laf mı diye birde söyleyene bakarım adammı diye.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 18 Mart 16:26
04

kandıralı - güldürmeyin milleti ne biliyorda ne yapmış şimdiye kadar murat ölmez bir yıldır

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 18 Mart 16:26
01

mustafaoğlu - Kandıramızı yıpratmayın herkes işine baksın

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 18 Mart 16:26


Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler