Muhalefete yüklendi: Ülke çıkarı için çivi çakma gayesi yok

İzmit İlçe Gençlik Kolları tarafından düzenlenen Genç Kürsü programına konuk olan AKP Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, muhalefete yüklendi. Şeker, “Muhalefetin felsefesinde ülke çıkarı için bir çivi çakma gayesi bile yok” dedi

AKP Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, AKP İzmit İlçe Gençlik Kollları tarafından düzenlenen ‘Genç Kürsü’ programında Tavşantepe ve Yeşilova Mahallesi’nden gençlerle bir araya geldi. Programa Milletvekili İlyas Şeker’in dışında; AKP İzmit İlçe Gençlik Kolları Başkanı Aykut Çağlayan da katıldı. Gençlerle buluşmasında 24 Haziran’da yapılacak seçimlerin önemine dikkat çeken Milletvekili Şeker, “24 Haziran seçimleri ülkemiz için bir milat olacak ve seçimleri kazandığımızda ülkemiz yeni bir ivme kazanarak daha güçlü bir ülke haline gelecek” dedi.

ÖĞRENCİLERİ DESTEKLEDİK

“Muhalefetin felsefesinde ülke çıkarı için bir çivi çakma gayesi bile yok” diyerek eleştiride bulunan Milletvekili İlyas Şeker şunları kaydetti: “Gelecek nesillerimizin şimdiki gibi huzur içinde yaşayabilmesi için her bireyin AK Parti’yi desteklemesi gerekir. AK Parti olarak bizler öğrenci kardeşlerimizi her daim destekledik, desteklemeye devam ediyoruz. 2004 yılından itibaren de müracaat eden tüm öğrencilere kredi, başarılı ve ihtiyaç sahibi öğrencilere ise burs verilmektedir.2002 Yılında 451 bin 550 olan kredi alan öğrenci sayısı 2017 yılında verdiğimiz destekler sayesinde 1 milyon 235 bin 898 rakamıma ulaştı.

“SORUNLARI ORTADAN KALDIRDIK”

2002 Yılında 190 olan yurt sayısı 2017 yılında 757 oldu. Eğitim ve öğrencilerimiz bizler için önemli. Çünkü bu ülkenin geleceği gençlerimizin ellerinde. Hatırlarsınız; 2002 yılında devlet tarafından ücretsiz ders kitabı verilmiyordu. 2017 yılında 223 milyon lira ücretsiz ders kitapları için ödeme yapıldı. Bu ciddi rakam. En önemlisi de daha önce 18 yaşında seçme hakkı veriliyordu fakat seçme ehliyeti olan kişi ülke yönetimine talip olduğunda müsaade edilmiyordu. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ile birlikte bu sorun ortadan kaldırılıyor. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ile birlikte kamu kurumlarının işleyişinde ki yaşanan bazı tıkanıklıklar ortadan kalkacak. Eskiden kamu kurumları çalışanının maaşını dahi veremezken AK Parti hükümetleri ile birlikte bu sorun tarihe gömüldü.

28 May 2018 - 11:31 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

03

Misafir - Eğitime çaktığınız çivi ile Üniversitede anlatılanı anlayamayacak hale geldi ,yandaşların Hayali Ar-Ge çalışmalarına verdiğiniz paralarla devletin dibine çivi çaktınız , yüksek mukavemetli çelik üretiminin teknolojisini ve üretimini sağlayamadığınız için zırhlama yapmanın dibine çivi çaktınız. .....

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 28 Mayıs 11:31
02

Cumhuriyet - Chp çivi çakamaz sizde herşeyin çivisini çıkartırsınız.O çivide döner dolaşır vatandaşın bür yerine batar..Boş adamlarsınız...

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 28 Mayıs 11:31
01

Ersoy Kandemir - Bence de tam tersi,ben bunu kamuda çalışırken kendi gözlerimle size yakın bürokratların bizzat defalarca gerçekleştirildiğine şahit oldum,hem laik değiller,envai çeşit cemaatten birçoğu yetmiyor bir de basiret düşmanları yaptıkları bilinse siz bile ağzınızı bozardınız bence!

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 28 Mayıs 11:31


Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler