Miting için Kocaeli’ye geliyor..!

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener miting yapmak üzere memleketi Kocaeli’ye geliyor

İYİ Parti Genel Başkanı İzmitli Meral Akşener 24 Haziran’da gerçekleştirilecek olan seçimler öncesinde miting çalışmalarını sürdürüyor. Şu ana kadar Türkiye genelinde bir çok ile giderek vatandaşlara seslenen Akşener’in bir durağı da kendi memleketi Kocaeli olacak. Akşener 4 Haziran’da saat 18:00’de Kocaelililere Perşembe Pazarı alanından seslenecek.

24 May 2018 - 18:47 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

DR ERSOY KANDEMİR - Hani bre fetöcüydü yok parti kuramazdı,yalanınızı.......sizin ben,hoş gelir sefa gelir,YALANCILAR da ABUĞUN KAZI gibi bakar!

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 24 Mayıs 18:47


Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler