Milletvekili adayı ekonomiyi överken denize battı!

Patates de soğan gibi zam şampiyonluğuna koşarken ekonomideki bu gidişatla ilgili milletvekili adayından güldüren ve güldürürken düşündüren, SP Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu’nun dip dalga çıkışına atıf gibi olan bir skeç geldi. SP’li aday, ekonomiyi överken denize battı, çıktığında ise elinde patates vardı

Milletvekili adayı ekonomiyi överken denize battı!
Milletvekili adayı ekonomiyi överken denize battı!
Haber albümü için resme tıklayın

Türkiye, gergin bir atmosferden geçiyor. Tüm kesimlerin daha fazla demokrasi vaadi var ancak siyasi üslup bu vaatleri çürütebiliyor. Siyasette rakiplere yüklenmenin dozu giderek artıyor. 24 Haziran seçimlerine artık 2 gün gibi bir süre kaldı. Gergin atmosfer, 2 gün sonra son mu bulacak, 7 Temmuz’a kadar mı sürecek onu 24 Haziran gecesi göreceğiz.

Siyasette üslubunu bozmayan, gerginliği tırmandırmayanlar da var, aksi yönde hareket edenler de… Hele hele mizahla harmanlanan eleştiriler, eleştirilen kesimi destekleyenleri dahi güldürüyor, düşündürüyor.

Malumunuz ekonomideki gidişatın iyi olduğunu ancak bazı lobi ve dış güçlerin müdahalesi ile algı oluşturulmaya çalışıldığı kanaatinde olan da var ülkemizde, tüm bu yaşanan ekonomik sıkıntıları iktidara yükleyen de… Muhalefetin hedefinde bu noktada iktidar var elbet. O isimlerden biri de Saadet PartisiOrdu Milletvekili Adayı Veysel İlhan. Ekonomideki gidişattan memnun olmayan İlhan, SP Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu’nun dip dalga söylemine mizah katarak, mini bir skeçle hem güldürdü hem de düşündürdü.

SP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Adayı Temel Karamollaoğlu, Fenerbahçe Kulübü'nde gerçekleştirilen ve Aziz Yıldırım'ın 20 yıl sonra başkanlık koltuğunu Ali Koç'a devrettiği Olağan Genel Kurulu değerlendirirken "Kongrede yaşananların, bu seçimde de yaşanacağına inanıyorum. Bir dip dalga geliyor. Seçim kararından önce konferanslar verirken de bir dip dalga oluştuğunu hissettim. Dip dalga geliyor. Kamuoyu araştırma şirketleri 'Eskiden 3 kişiye soru sorar, 2'sinden cevap alırdık' diyor. Şimdi diyorlar ki 'Son günlerde 100 soru soruyoruz, 10'u ancak cevap veriyor'. Vay canına. Bu dip dalga manasına geliyor. Bu dip dalga bizim istikametimizde su yüzeyine çıkacak. Herkes hayal kurar. Biz de güzel hayal kurmayı arzu ediyoruz; ama bu hayalin gerçeğe yakın olduğunu düşünüyoruz" ifadelerini sarf etmişti.

Ordu Milletvekili Adayı Veysel İlhan da bu söylem üzerinden hazırladığı skeçte, takım elbise ile denize girdi, ekonomiyi övenleri canlandırdı, övgülerini sürdürürken bir anda denize battı ve son zamanların hızla fiyatı ürünlerinden patatesi su yüzüne çıkardı.

Veysel İlhan’ın bu mizahi oyununu ise SP İzmit İlçe Başkan Yardımcısı Ahmet Gökmen, fotoğraf karesi olarak paylaşıp üzerine, “Dip dalga bize gelmez ise biz dip dalgayı kendimize getiririz… (Veysel İlhan) Ordu Millet Vekili Adayı ... Denizde de olsa #Değiştir” notunu düştü.

İŞTE O ANLAR

22 Haz 2018 - 14:31 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

Ersoy Kandemir - Çok anlamlı olmuş günümüz ekonomisinde vatandaşın halini anlamaları için demek isterdim ama ANLAMAZLAR!

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 22 Haziran 14:31


Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler