Millet İttifakı iyice kenetlendi

Millet İttifakı’nın Kocaeli temsilcileri bir araya gelerek İzmit sokaklarında vatandaşlara karanfil dağıttı. Güzel bir görüntü oluşturan ittifak üyeleri MHP’ye karanfil vermeyi de ihmal etmedi

Millet İttifakı iyice kenetlendi
Millet İttifakı iyice kenetlendi
+4
Haber albümü için resme tıklayın

Millet İttifaki vatandaşlara karanfil dağıttılar, seçimlerde destek istediler. Millet İttifakı tarafından düzenlenen etkinliğe CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay, İYİ Parti İl Başkanı Serdar Kaman, SP İl Başkanı Nurettin Çelik, DP İl Başkanı Mustafa Nazlıgül, CHP Milletvekili Haydar Akar, partilerin milletvekili adayları, ilçe başkanları ve çok sayıda vatandaş katılım gösterdi.

24 Haziran seçimlerine 3 gün kala vatandaşlara ülkede süren baskın seçim gerginliğinin İzmit’teki yansımasını vatandaşlara karanfil dağıtarak azalttı. Bu esnada Yürüyüş Yolu üzerinde MHP standına da karanfil bırakan Millet İttifakı temsilcilerinin bu ikramını geri çevirmeyen MHP’liler seçimler öncesinde birlik görüntüsü verdi.

21 Haz 2018 - 19:09 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

Zenci musa - Yıkım grubu yürüyor. Ey gidi Saadet ey. Partiyi çöp tenekesine attınız.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 21 Haziran 19:09


Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler