MHP’nin eskileri iftarda buluştu

MHP İl Başkanlığı tarafından gerçekleştirilen iftar programında konuşan MHP İl Başkanı Aydın Ünlü partide geçmiş dönemlerde görev yapmış isimlere seslendi, “Siz destek vermezseniz kazanamayız” dedi

MHP’nin eskileri iftarda buluştu
MHP’nin eskileri iftarda buluştu
+1
Haber albümü için resme tıklayın

MHP İl Başkanlığı tarafından yaklaşık 200 partiliye “Davaya Adanmış Bir Ömür” programı kapsamında Uğur Mumcu Parkı’nda iftar yemeği verildi. İftar yemeğine MHP İl Başkanı Aydın Ünlü’nün yanı sıra Türkiye Kamu Sen İl Temsilcisi Ömer Çeker, Türk Büro Sen Kocaeli Şube Başkanı Rıfat Oypan, MHP’li milletvekili adayları, MHP il yöneticileri, ilçe başkanları, eski il başkanları, partililer ve çok sayıda vatandaş katılım gösterdi.

“DESTEK VERMEZSENİZ KAZANAMAYIZ”

Programda konuşan Ünlü, “Bu dönem bizim gibi çalışmış ama daha sonra kabuğuna çekilmiş dava arkadaşlarım, bir zamanların il yöneticileri, ocak başkanları hoş geldiniz. Bu akşam vekil adaylarımızla sizi buluşturmak istedim. Bu dönem farklı bir dönem. Partimiz ve ülkemiz için çok önemli bir seçim. Güçlü bir MHP için hepinize ihtiyacımız var. Biz sizi unutmadık. Şu masanın etrafında oturan herkesle siyaset yaptım. İşte burada karşınızda da babaları MHP’de siyaset yapmış insanlar milletvekili adayları. Bu pırıl pırıl gençler seçildiklerinde MHP’ye, sizlere hizmet edecekler. Teşkilat çalışıyor. Ne kadar çalışırsak çalışan siz destek vermezseniz kazanamayız. Sizleri önemsiyoruz. İktidar olamazsak büyük bir fırsatı kaçırmış oluruz. Biz inandık sizler de inanın. Gelin 1999 ruhunu yakalayalım” şeklinde konuştu.

“SOKAK MHP DİYOR”

“MHP Kocaeli’de sürprizi yapacak tek partidir” diyen Aydın Ünlü, “Başardığımızda benim kapım açık kalmaya devam edecek. O zaman MHP İl başkanının yapacaklarını varın hayal edin. Kocaeli hepimize yeter. Samimi bir şekilde seçim için çalışmayı başarırsak MHP bütün anketörlerin tahminlerini alt üst edecektir. Hepimiz bir milletvekili gibi çalışalım. Çalıştığınızda iktidarın nimetinden tutunda ne gerekiyorsa herkes bundan faydalanacak. Sokak MHP diyor. MHP’nin evlatlarına ne yapmamız gerekiyorsa yapalım. MHP İl başkanlığı makamını vekil olmak için kullanmayacağım dedim. Kimsenin kimseden farkı yok. Gelin hep birlikte çalışalım. BU güç MHP’yi iktidar yapacaktır. Ne Mutlu Türküm diyene” dedi.

25 May 2018 - 11:12 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

08

Bülent - toplanan kitleye bakar mısınız? %60 oranında 18 yaş altı ülkücü genç çocuklar, yazık gençler size bizleri o gençlik yıllarındaki gibi değil artık o ocaklar... aydın bey' in suratındaki korku iyi resmedilmiş...buda MHP ' nin son seçim tarihi olarak kazınacak artık...

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 25 Mayıs 11:12
07

Mert - MHP’li biri olarak ailemle birlikte 6 kişiyiz geçen seçimlerde MHP ye o verdik , Ama sırf şu Saffet sancaklı için oy falan yok bu dönem , Bizler salakmıyız adam millet vekili oldu bir daha İzmit’e gelmedi

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 25 Mayıs 11:12
06

Ali - Bir MHP li olarak size çok kızgınım Aydın Bey , o Saffet i neden tekrar seçime soktunuz adam

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 25 Mayıs 11:12
05

Ünlü'ye - Sokak MHP demiyor. O size oy vermeyecek AKP'lilerin sizi şişirmesidir. Eğer ki milliyetçileri aşağılayan bir adama oy verin diyorsanız insanlar ona oy vermeyi bırak size de oy vermeyecek.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 25 Mayıs 11:12
04

İzmit414141 - Ömür boyu dava demisler ya hangi dava acaba!!! her türlü milliyetçiliği ayaklar altına alırım diyen adama stepne olma davası mı ?

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 25 Mayıs 11:12
03

Ali - yahu fetto ile resm çekilenler bülent arınçlar pkk ile çözüm yapanlar herke herkes akp nin listesinde ne değişti ulkuculerden bunlara oy vermesini hangi yüz hangi haya ile utanmadan istiyebilecek cürette buluyorsunuz kendinizi makamlarda oturduğunuz için mi.ne mutlu türküm diyene .

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 25 Mayıs 11:12
02

Vatandaş - Oylar iyi partiye oylar iyi partiye isteriz barajı aşamamanız

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 25 Mayıs 11:12
01

Aslan Uyandırırpençe - O öyle olmuyor,iyi çalışacaksın iyi oy alacaksın!

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 25 Mayıs 11:12


Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler