MHP’li yönetici külhanbeyi mi?

MHP’li bir yönetici İzmit’in göbeğinde lüks cipini kaldırıma park etti. Marifetmiş gibi MHP logolu bir karta telefon numarasını da yazan yöneticiyle ilgili trafik polisleri de herhangi bir işlem yapmadı.

MHP’li yönetici  külhanbeyi mi?
Haber albümü için resme tıklayın

Milliyetçi Hareket Partisi’ni (MHP) bilen bilir.

Bugüne kadar içerisinde çok değerli isimleri barındırsa da genellikle kaba saba tiplerin yakışıksız hareketleriyle gündeme gelmiştir.

İşte yine öyle bir MHP gündemi var.

Milliyetçi Hareket Partisi’nde yöneticilik yapan bir isim 41 B … plakalı lüks cipini Yeni Cuma Camii’nin yanında kaldırıma park etti.

MHP’li yönetici siyaset yaptığını, siyasetin nasıl bir kurum olduğunu da unutmuş olsa gerek aracının önüne parti logosu ve cep telefonu numarasının olduğu bir de kart bıraktı.

Bu durumu gören vatandaşların tepki gösterdiği olaya trafik polisleri de müdahale etmedi.

16 Oca 2018 - 21:32 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

08

Tufan Gülaltay - Bir kere yazınız haber değeri taşıyan objektif bir yazı değil...
"Bilenler bili.......MHP içinde kaba-saba yakışıkşıksız hareketler barındıran bir partidir" hükmünü vermekle bir camiayı suçlama hatasına düşmüşsünüz.
Ayrıca MHP yöneticisi bir çoğumuzun başına zaman zaman geldiği gibi sanırım acelesi olduğu için "basit bir park ihlali" yapmış,adam falan öldürmemiş.(Park ihlali yaptığı yerde her hangi bir aracın çıkışına mani olmamak için cama telefon numarasını da yazacak kadar düşünceli davranmış)
BU kadar basit bir şeyi haber yaparak bir camiaya çamur atmak gazetecilik değildir.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 16 Ocak 21:32
07

hacı - eleştirilerde anlatmak istenen bu. düşünce SİZ ce yapılan hareketler

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 16 Ocak 21:32
06

bülent yıldız - ben sana partide yönetici olamazsın demedim ,adam olamazsın dedim ....haklı çıktım

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 16 Ocak 21:32
05

Selim Özbek - Herkesin park ettigi kaldırıma anlık parketmiş.Dogru degil belki hatadır ve insandır.Beyfendi ve mütevazı kişiliğiyle örnek şahsiyettir o aracın sahibi.Başlıgınız ve
tavrınız MHP ye olan kininiziyansıtmış

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 16 Ocak 21:32
04

hacı - eleştirilerde anlatmak istenen bu. düşünce SİZ ce yapılan hareketler

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 16 Ocak 21:32
03

Yorumsuz - Konu parti değil biz insan olmayı beceremiyoruz yaya geçidine parkederiz engellli geçidine parkederiz emniyet şeridini ihlal ederiz bu iş cezayla olmaz anaokulu itibariyle bu konuların öğretilmesi lazımki Yeni ök..ler yetişmesin.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 16 Ocak 21:32
01

Yıldırım - Onlar mhp li değil artık akp li o gücüde oradan alıyor polisi kınıyorum görevini yapmadı gelsin 2019

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 16 Ocak 21:32


Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler