MHP’li Arslan: Ülkenin bekası için çalışıyoruz!

MHP İl Başkan Yardımcısı Yaşar Arslan seçim çalışmalarını gazetemize değerlendirdi. Arslan, 24 Haziran’ın ülkenin kaderiyle ilgili bir seçim olduğunu belirtti, “Cumhur İttifakı’nın aktif partisi olarak ülkenin bekası için çalışıyoruz” dedi

MHP’li Arslan:  Ülkenin  bekası için  çalışıyoruz!
Haber albümü için resme tıklayın

24 Haziran erken seçim sürecinde Milliyetçi Hareket Partisi (MHP), Cumhur İttifakı içerisinde çalışmalarını sürdürüyor. Cumhurbaşkanı adayı çıkarmayan, mevcut cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı destekleyen partide birinci sıra milletvekili adayı da değişmedi. Saffet Sancaklı yeniden kentimizden, birinci sıradan milletvekili adayı gösterildi. MHP bu dönem Kocaeli’de milletvekili sayısının 11’den 13’e yükselmesinin ardından Sancaklı’yla birlikte bir iki ismi daha meclise taşımak için çalışıyor. Daha önce görüşmemiş bir özveriyle sahaya inen MHP’nin çalışmalarını il başkan yardımcısı Yaşar Arslan değerlendirdi.

BİRLİK VE BERABERLİK

Gazetemizi ziyaret eden Arslan, Kocaeli’den en az 2 vekil çıkaracaklarını, şu anda 2.5 vekil çıkaracak bir oy oranına sahip olduklarını belirtti. Türkiye için çalıştıklarını ifade eden Arslan şöyle konuştu; “Seçim çalışmalarımız tam istediğimiz gibi gidiyor. Vatandaşımız Türkiye üzerinde oynanmak istenen oyunların farkında. Bu oyunu bozmak için Cumhur İttifakı’na büyük bir teveccüh var. Partimiz de adeta bir lokomotif görevi görüyor. 15 Temmuz darbe girişimi sonrasında liderimiz Devlet Bahçeli Yeni Kapı mitingine katıldı ve o mitingdeki birlik ve beraberlik ruhunun devamı için elinden gelen gayreti ortaya koydu.

KOORDİNELİ ÇALIŞMA

Biz Yeni Kapı Mitingi’nde ne söylediysek hala aynı noktadayız. Ülkemizin bekası, dirliği için çabalıyoruz. Erken seçim de bizim talebimizdi. Genel başkanımız, liderimiz Devlet Bahçeli süreci değerlendirdi ve öneri sundu. Önerisi kabul gördü. Biz bu seçime aslında 1 yıl öncesinden bu yana hazırlanıyoruz. 40X40 toplantılarıyla mahallelerimizi, vatandaşlarımızı ziyaret ettik. Bize seçim öncesinde iyi bir altyapı hazırladı bu çalışmalar. Şu anda Kocaeli genelinde sahada en aktif olan parti biziz. 12 ilçede de teşkilat yöneticilerimiz gece gündüz demeden çalışıyor. Çalışmalarımız il yönetim kurulumuzun öncülüğünde koordineli bir şekilde sürüyor.

ANKETLERDE YÜZDE 7…

Alanda, sahada vatandaştan çok büyük bir ilgi görüyoruz. Bu ilginin sandığa yansıyacağından da şüphemiz yok. MHP’ye olan ilgiyi gören bazı kesimler bizim üstümüze oynuyor. Anketlerde bizi yüzde 7 göstererek bir algı yaratma gayreti içerisindeler. Bu hainliktir. Onlarca yıldır devam eden ve hiç sapma yaşamayan bir siyasi anlayışa sahip partimizin vatandaşın teveccühü ile daha önceki dönemlerden güçlü bir şekilde Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde yer alacaktır. Partimize ilgi gösteren, seçim çalışmalarına aktif olarak katılan bütün vatandaşlarımıza teşekkür ederim.”

18 Haz 2018 - 16:48 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

09

izmit - Ülkenin beka sorunu mu var ki. Varsa da bu sorunu kim yarattı da şimdi çözüm üretmeye çalışıyorsunuz. Lütfen buna siz inanmıyorsunuz da halkı kandırmayın bari.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 18 Haziran 16:48
08

sultan reşad - yahu söyleyecek hiçbir şeyi olmayanların klasik lafıdır “devletin bekası”.bu sloganı en çok kullananlar devletin altını oyanlardır

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 18 Haziran 16:48
07

Kenan yilmaz - Tiyatrocu mu bu arkadasın, siz AKP ile batın da gorursunuz

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 18 Haziran 16:48
06

Alper - Devletin başına devlet gelecek bütün dertler bitecek

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 18 Haziran 16:48
05

izmit - NE BAKASI LAN ULKE MI AKLINIZA GELDI FETOCULARA ÖVGULER DIZENLERLE YANAK YANAĞASINIZ HE DUMENCİLER HADE BEKAMIŞ SALAK IZ DA INANCAZ BEKA MIŞ BAK BAK CAHİL ADE FERDİ TAYFURU DİNLEYİN

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 18 Haziran 16:48
04

Kemal - Sen neyin bekasindan bahsediyorsun sen önce devlete olan borçlarını ode sen degilmisin naylon faturadan satan bundan dolayı yargilanan ceza alan degilmisin kalkmış birde nelerden bahsediyorsun

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 18 Haziran 16:48
03

Kocaeli TAMAM - Koltukların bekası için Deeevvleeeettt. Düne kadar Recebe küfretmediği kalan hırsızlıkla ayakkabı kutusu ile saldıran Devlet barajdan korkmadı da devletin bekası için çalışıyor yani!

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 18 Haziran 16:48
02

Ali - Ülkenin bekasıymış!! Koltuk bekası için demiyorda ülke bekasından bahsediyor. Ülkeyi düşünseydiniz birilerine stepne olmazdınız!!

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 18 Haziran 16:48
01

Ülkücü - Anketlerde %7 gösteren hainler gerçek rakam %4 tür.:))))

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 18 Haziran 16:48


Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler