MHP’de şok İstiklal Marşı istifası

MHP İzmit İlçe eski Yöneticisi Oğuzhan Gökmen partisinden istifa etti.

MHP’de şok İstiklal Marşı istifası
Haber albümü için resme tıklayın

MHP İzmit İlçe eski Yöneticisi Oğuzhan Gökmen partisinden istifa etti. İstifasını sosyal medya hesabından duyuran Oğuzhan Gökmen’in AKP ile ilgili sözleri ise dikkat çekti. Oğuzhan Gökmen’in istifa açıklaması şöyle; “Bizler ülkemiz zor zamanlar yaşıyor diyerek iktidara destek verdik eyvallah. 15 Temmuz hain darbe girişimi yaşandı iktidara destek verdik eyvallah. Peki ülkemiz böylesi bir zor dönemden geçerken İstiklâl Marşımızı tartışmaya açmak ne demektir? Rabbena-hep bana mantığı ile hareket eden AKP zihniyeti ziyadesiyle midemi bulandırmaktadır. Ben bu şekilde bir desteğe artık HAYIR diyorum. Tanrı Türk’ü korusun ve yüceltsin. Ne mutlu Türküm diyene.”

21 Mar 2018 - 23:08 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

02

Turan ğuner ķöroğlu - Ağzina sağlık düşuncelerimiz aynidir yanindayiz kardeş

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 21 Mart 23:08


Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler