Meclis Başkanı yeniden Kahraman

TBMM Genel Kurulu, Meclis Başkanı seçimi sonucunda İsmail Kahraman üçüncü tur oylama sonucunda tekrardan Meclis başkanlığına seçildi

TBMM Genel Kurulunda yapılan oylamada, AKP  İstanbul Milletvekili İsmail Kahraman 289 oy alarak yeniden Meclis Başkanı seçildi.

Genel Kuruldaki üçüncü tur oylamaya 509 milletvekili katıldı.

AKP  İstanbul Milletvekili İsmail Kahraman 289, CHP İzmir Milletvekili Zekeriya Temizel 124, HDP Hakkari Milletvekili Selma Irmak 37, MHP İstanbul Milletvekili Celal Adan 36, İYİ Parti Kayseri Milletvekili Yusuf Halaçoğlu 7 oy aldı. 16 oy da geçersiz sayıldı.

Buna göre, Kahraman, üçüncü tur oylamada üye tamsayısının salt çoğunluğu olan 276'nın üzerinde oy alarak, yeniden Meclis Başkanı seçildi.

Kahraman'ın yaptığı konuşmadan satır başları:

Değerli milletvekilleri sizleri ve necip milletimizi saygı ile selamlıyorum. 26. yasama döneminin 2. devresi için TBMM Başkanlığı'na tekrar seçerek şahsıma gösterdiğiniz teveccühe teşekkürümü sunuyorum. Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, silah arkadaşlarını saygı ile selamlıyorum. 26. yasama dönemi siyasi tarihimizde müstesna bir yere sahip olacaktır. FETÖ örgütünün kullanılması ile devletimiz yok edilmekle karşı karşıya geldi. Milletimizin kalbi Meclisimizin savaş uçakları ile bombalandı, helikopterlerle ateş altına alındı. Milletimiz parti farkı gözetmeksizin, milli birlikte ve kardeşlik ruhu ile meydanları doldurdu.

20 Kas 2017 - 17:48 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

02

yakup - oğlu gebzede ekşilerle ortak 1000 daire yapıyor aman yapsın yesinde yapsında babasıyla alakası hiiç yok

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 20 Kasım 17:48
01

İZMİT 41 - BRE ARKADAŞ KOLTUK NE TATLI MORUK OĞLU MORUK 90 YAŞINA GELMİŞ HALADA KOLTUK DİYOR MORUK DİYORKİ BANA KÜFÜR EDİN YETERKİ GEBERENE KADAR KOLTUĞUMU ELİMDEN ALMAYIN MORUK

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 20 Kasım 17:48


Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler