Lütfü Türkkan çok sert: Ankara’nın en eski kaşarı!

İyi Parti Genel Başkan Yardımcısı Lütfü Türkkan, sahte broşürlerle ilgili sert bir açıklama yayınladı. Ankara’daki açıklamalarla ilgili bir ismi hedef gösteren Türkkan, “Bunu yapsa yapsa kim yapar biliyor musunuz? Ankara’nın en eski kaşarı yapar” dedi

Lütfü Türkkan çok sert:  Ankara’nın  en eski kaşarı!
Haber albümü için resme tıklayın

Ankara’da sokaklara ve işyerlerine sahte broşürler dağıtıldı.

CHP, HDP ve İyi Parti adına hazırlanan sahte broşürlerde yalan vaatlere yer verildi.

Muhalefet partilerini kötüleyici, oy kaybetmelerine sebep olacak iftiraları içeren ifadelerle ilgili İyi Parti Genel Başkan Yardımcısı, Kocaeli milletvekili adayı Lütfü Türkkan sosyal medya sitesi Twitter üzerinden çok sert bir açıklama yayınladı.

Türkkan açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “Bunu yapsa yapsa kim yapar biliyor musunuz? Hırsız olduğunu yedi düvelin bildiği, Ankara’nın en eski kaşarı yapar.”

23 Haz 2018 - 12:27 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

07

marko - "Ankara'nin en eski kaşarı kim" diye bir soru sorulsa verilecek yanıtlarin %99,9u doğru isim olur....sevgili Emin Colasan'i hatırladım birden...eski kaşar malum şahıs sayın Colasan'a dava açmıştı ilk ismini kısaltıp İ. Yazıyor diye...adamın ilk ismi İbrahim...

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 23 Haziran 12:27
05

Mehmet - Gökçek karaktersiz yalakanın teki .Allah kimseye öyle kişilik vermesin acıyorum ona

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 23 Haziran 12:27
03

Musa Canıgeniş - Meliiih Gökçeekkkk insanlığın, delikanlılığın ve mertliğin dibe vurduğu kişi. İnşAllah Muharrem İnce veya Meral Akşener gelir de bunları ve eski bakanları yargılar. Eski bir Akp'li olarak Allahtan niyaz ederim.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 23 Haziran 12:27
02

Aslan Devletoğul - İddia doğruysa Ysk başkanı istifa etmesi beklenmeden vatandaşlığı iptal edilsin mümkünse de DEPORT edilsin MOKOKOİSTANA!

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 23 Haziran 12:27
01

Ersoy Kandemir Kocaeli bağımsız milletvekili adayı - Nimeti karıştırmayalım,ayıp oluyor,çarpılırsınız derler şimdi de sayın Türkkan’a.Ağzına sağlık.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 23 Haziran 12:27


Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler