Küçükkaya:”AKP’yi İlçelerde sürprizler bekliyor”

CHP İzmit İlçe Başkanı Mehmet Ümit Küçükkaya, Başbakan Yardımcısı Fikri Işık’ın ‘Yine 13-0 yapacağız’ sözlerine cevap vererek, “AKP’yi ilçelerde sürprizler bekliyor, hemşeri kıyağı yaparak söyleyeyim” dedi

Haftalık basın açıklamasında tüzük kurultayı çalışma grubu toplantısı öncesinde basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Mehmet Ümit Küçükkaya Başbakan Yardımcısı Fikri Işık’ın ‘Kocaeli’de 13-0 yapacağız’ sözlerine cevap vererek, “İlimizin bakanı referandum öncesi de 13-0 olur demişti ama yanılmıştı. His performansı düşüyor. Bence yine yanılacak. Birçok ilçede AKP’yi büyük sürprizler bekliyor. Ona bir hemşeri kıyağı yaparak beklediğinin olmayacağını söylüyorum” dedi. Gerçekleştirilecek olan Tüzük Kurultayı öncesi bir taslak ortaya çıkaracak olan çalışma grubunun Koordinesini Mehmet Nazım Gençtürk üstlenirken, grupta şu isimler olacak; Bekir Yurdagül, Rıdvan Alkan, Fikret Toker, Keramettin Gençtürk, Mustafa Okçu, Osman İlhan Cebeli, Veli Beyaztaş, Başar Değer, Bülent Karagöz, Remzi Özkan, Dilşad Hasret Haczeyni. Tüzük ile ilgili taslak oluşturacak olan grup daha sonrasında il binasında üyelerinde katılımı ile bu taslağı tartışacak.

19 Şub 2018 - 22:42 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

Aslan Devletçi - Etme bulma dünyasında herkes hakettiğini er geç bulacaktır,Allah büyüktür!

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 19 Şubat 22:42


Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler