Kocaeli’ye gelmek için bakın ne istedi?

MHP Kocaeli Milletvekili ve 24 Haziran seçimlerinde Kocaeli Milletvekili Aday Listesi’nde 1. Sırada yer alan Saffet Sancaklı Kocaeli’ye gelmediği için yapılan eleştirilere yanıt verdi

MHP İl Başkanı Aydın Ünlü ve MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı parti binasında basın açıklaması gerçekleştirdi. Toplantıda ilk söz alan MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, “MHP’de sıralama netleşti. Kocaeli milletvekili olan Saffet Sancaklı yine birinci sırada yer alıyor. Aday tanıtım programına Bosna’da olduğundan dolayı katılamadı. Dün olduğu gibi bundan sonra da MHP Kocaeli teşkilatlarıyla köşe bucak gezmeye devam edeceğiz. İnsanlara moral ve güven aşılamaya, genç arkadaşlarımıza önder olmaya devam edeceğiz. Saffet Sancaklı ismi Türkiye’de marka isimdir. Türkiye’de güçlü bir isimdir” dedi.

OY İSTEDİ

Ünlü’nün ardından söz alan Sancaklı, “24 Haziran seçimleri Türkiye’nin elli yıllık çizgisini çizecektir. MHP vatanını ön plana çıkarmaya devam edecektir. Aday adaylarımız vardı. Ama 13 kişi yazılacaktı. Bende bu 13 kişiden bir tanesiyim. Pırıl pırıl bir liste yapılmış. Ben kadın ve genç arkadaşlarımızı özellikle destekliyorum. Yan kuruluşlarımızla hep beraber Kocaeli’de en yüksek oyu almak için elimizden geleni yapacağız. Ben MHP’nin oy patlaması yapacağını söylüyorum. Özellikle Kocaeli’de oyumuzu çok yükselteceğiz. Ülkücü olmaktan, milletvekili olmaktan gurur duyuyorum. MHP Türkiye’nin bekası noktasındaki duruşunu sürdürecektir. Bu seçim takım tutar gibi parti tutma seçimi değildir. Herkes ona göre oy kullansın. Ben daha önce MHP’ye oy vermemiş insanlardan da bir kereliğine de olsa MHP’ye oy vermelerini istiyorum” diye konuştu.

5 VEKİL VERSİNLER GELEYİM

Kocaeli’ye gelmediği için sık sık eleştirildiğinin hatırlatılması üzerine değerlendirmelerde bulunan Sancaklı, “Kocaeli’den bir ricam var. MHP’ye en az 5 vekil versinler de bu konudan kurtulalım. O zaman bakalım nasıl olacak. Vekillerin mecliste olma zorunluluğu var. Bizim devam zorunluluğumuz var. Çevre komisyonu üyesiyim. Birçok görevim var. Birçok parçaya bölünürsem ondan sonra yetişebilirim. İşin Türkçesi yetişemiyorum. Yoksa bende buralarda olmak istiyorum. Bundan sonra da aynısı olacak” diye konuştu.

EN GENÇ LİSTE OLABİLİR

“6 yıldır seçimlerde çalışıyorum. İl başkanlığının programına uyuyoruz. Onlar ne yaptıysa onları uygulayacağız. Takım oynamaya devam edeceğim” diyen Sancaklı Milletvekili listesini de değerlendirerek, “Her ülkücü burayı hak ediyor. Genel başkan gençlere ve kadınlara önem vereceğiz dedi. MYK’da 46 kişi değişti. Çoğu genç ve kadın. Kocaeli listeleri Türkiye’nin en genç listesi olabilir. Bu genç arkadaşların olmasından ben çok memnunum. Onlara burada abilik yapmaktan son derece memnunum” şeklinde konuştu.

23 May 2018 - 19:36 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

13

Ali - Sana bir daha oy verirsek Kanımız kurusun , Sen milliyetçi değilsin

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 23 Mayıs 19:36
12

Neco - Emrin Başımız üstüne 5 vekil verirsek gelir mişşşş ,gelme zahmet etme ihtiyacımız yok sana , sen kendini ne sanıyorsun yaaaa, devede de boy var Saffet ağa , sana bir daha oy verirsem Allah belamı versin, Seni en son seçim zamanı görmüşler İzmit’te Seçimden seçime ,Herkes unutur Kocaelispor unutmazzz

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 23 Mayıs 19:36
11

Barış - Sana oy verirsem bir daha parmaklarım kırılsın, Sen de yüz yokmuş yüzzz İzmit’e gelme Herkes unutur HODRİMEYDAN unutmaz , vAllahi yazıklar olsun O Aydın ünlü Başkanada seni çıkardı tekrar

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 23 Mayıs 19:36
10

izmitli - git istifa et adaylıktan neymiş cumhurbaşkanıyla berabermiş ondan katılamamış yokya seni yanında götürmeye çok hevesli sanki adam arkadaşlarım aramasın diye kaçtı yurt dışına şimdi çık bakalım işin içinden kim sana oy verecek ya bunlardan vekil olursa neyse

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 23 Mayıs 19:36
09

bülent yıldız - Büyük kaptan itibarını daha fazla zedeleme ,istediğin oy olsun tamam ama ne olur bir daha KOCAELİ,ne gelme biz sensiz daha mutluyuz.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 23 Mayıs 19:36
07

Gerçek Ülkücü - Artık işiniz bitti millete sırtını dönen millete defterden siler.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 23 Mayıs 19:36
04

şafak boncuk - senden artık bi cacık olmaz be hemşerim, sen dua et de akape kazansın belki spor bakanı yaparlar !!!!!!!!!!!! En iyisi burada seçilemezsen bir de NOVİ PAZAR'da dene

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 23 Mayıs 19:36
03

Gül Pembe - izmitte adammı kalmadı Saffet sancaklıya kadar bu sefer oy vermiyeceğim

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 23 Mayıs 19:36
02

vatandaş - abi sen belediye başkan adayı ikende aynı şeyleri söyledin yüzde sekiz aldın eeee üçte ikisi zaten iyi partiye gitti sana kalan oyla vekil çıkmaz belki yerel seçim olaydı bir belediye meclis üyesi çıkardı o oyla :))))

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 23 Mayıs 19:36


Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler