Kocaeli var mı? CHP eğilim yoklamasını o il ve ilçelerde yapacak!

CHP MYK'da önceki gün gerçekleşen toplantıda eğilim yoklaması yapılacak il ve ilçeler netleşti

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında toplanan Merkez Yönetim Kurulu'nda (MYK)Çanakkale, Sinop ve Bilecik belediye başkan adaylarının belirlenmesinde eğilim yoklaması yapılması kararı alındı. Toplantıda, 15 ilçe adayı için de "eğilim" kararı alınırken, bu listede İstanbul, Ankara ve İzmir'in ilçeleri yer almadı.

Şevket Yaman'ın Milliyet'te yer alan haberine göre, CHP MYK'da önceki gün gerçekleşen toplantıda eğilim yoklaması yapılacak il ve ilçeler netleşti.

Toplantı sonucuna göre Çanakkale, Sinop ve Bilecik'te eğilim yoklaması yapılmasına karar verildi. Antalya'nın Gazipaşa, Manisa'nın Akhisar, Turgutlu, Malatya'nın Kuluncak, Hekimhan, Balıkesir'in Gönen, Gömeç, Burdur'un Yeşilova, Kahramanmaraş2ın Nurhak, Kırşehir'in Boztepe, Nevşehir'in Avanos, Osmaniye'nin Düziçi, Rize'nin Pazar ve Sivas'ın Divriği ile Ulaş ilçelerinde yoklama yapılmasına karar verildi.

Eğitim yoklamasının 2 Aralık pazar günü yapılacağı bildirildi.

23 Kas 2018 - 09:17 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.



Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler