Keleş: Serhat Duyar’a çağrımdır!

BBP İl Kongresi’ni YSK’ye başvurarak iptal ettiren eski il yöneticisi Ercan Keleş, İl Başkanı Serhat Duyar’a çağrıda bulundu

Büyük Birlik Partisi’nde, eski il yöneticisi Ercan Keleş’in itirazı ile Yüksek Seçim Kurulu tarafından iptal edilen il kongresi sonrası Keleş, “Serhat Duyar’a çağrımdır!” başlığı altında yazılı bir açıklama yaptı. Keleş, “Kamuoyunu saf yerine koyup adliye önlerinde şov yaparak milleti aldatmaktan vazgeç. Gerçeklerin er veya geç ortaya çıkmak gibi bir huyu vardır” dedi.

Keleş’in yaptığı yazılı açıklamada noktası virgülüne şu ifadeler yer aldı: “BBPKocaeli il başkanı Serhat Duyar, 12 ilçede teşkilatlanma tamamlandı diyerek il kongresi yaptın.

Ama gerçekte, sadece Gebze ilçesinde teşkilat vardı. Diğer ilçelerde teşkilat kurmadın mevcutları da kapattın.

Üstelik mevcut delege listesini de usulsüz şekilde değiştirerek, yıllarca bu partiye gönül ve emek vermiş insanların, oy kullanma haklarını gasp ettin.

Sonuç: YSK kararı ile bu hukuksuz uygulaman iptal edildi.

Seçim kanunlarını ezbere biliyorum demiştin. Ama görüyorum ki ezberin bozulmuş. İl başkanlığı seçimin iptal edildi.

Sana güvenen insanların güveni boşa çıktı. Koltuk sevdası uğruna BBP’nin itibarını sarstın.

Ey Serhat Duyar, bari bundan sonra hukuktan ayrılma.

Kamuoyunu saf yerine koyup adliye önlerinde şov yaparak milleti aldatmaktan vazgeç. Gerçeklerin er veya geç ortaya çıkmak gibi bir huyu vardır.”

07 Kas 2017 - 11:08 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.



Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler