Kartepe’ye çok zarar veriyorlar!

CHP Kartepe İlçe Başkanı Cumhur Karakadılar, Kartepe’de doğaya büyük zarar verildiğini, belediyenin bu çevre kirliliğine müdahale etmediğini söyledi.

Kartepe’ye çok  zarar veriyorlar!
Haber albümü için resme tıklayın

Kentimizin yemyeşil doğasıyla öne çıkan ilçelerinden olan Kartepe’de yaşanan olumsuzlukları muhalefet partisi yakından takip ediyor. Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kartepe İlçe Başkanı Cumhur Karakadılar, ilçe genelinde yaptığı incelemelerle sorunları gündeme getiriyor. Geçtiğimiz gün de Kartepe’deki çevre sorunlarını gündeme getiren Karakadılar şöyle konuştu; “Cumhuriyet Halk Partisi Kartepe İlçe Örgütü olarak resimlemekten gazetelere taşımaktan belediye başkanını ikaz etmekten vazgeçmiyoruz. Bu çevre kirliliğinin Kartepe’mize yakışmadığını söylüyoruz fakat Kartepe Belediyesi nerede bir dere kenarı, ormanlık alan veya terkedilmiş yerleşim alanı görse, ısrarla çöp dökmeye devam ediyor. Kartepe yemyeşil bir ilçe. Kartepe’ye çok büyük zarar veriyorlar. Bu zararı önlemek için elimizden geleni yapıyoruz. İnanıyorum ki 2019’da bu zararı tamamen ortadan kaldıracağız.”

22 Şub 2018 - 10:48 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.



Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler