Karaosmanoğlu, kendi evinde Şevki Yılmaz’a karşı zafer kazandı!

AKP’nin Başiskele Belediye Başkan adayı, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’nun manevi oğlu olarak bilinen Yasin Özlü oldu, Şevki Yılmaz, yeğeni Ulvi Yılmaz’ı aday yapamayarak Karaosmanoğlu’na karşı kaybetti

Karaosmanoğlu, kendi evinde Şevki Yılmaz’a karşı zafer kazandı!
Haber albümü için resme tıklayın

Adalet ve Kalkınma Partisi’nin Kocaeli listesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından kamuoyuna duyurulacaktı ancak Erdoğan gelmeden, gece saatlerinde, bizim de gazetemizde bir hafta önce aynısını yayınladığımız liste kamuoyuna sızdı. Açıklanan listenin daha önce duyurulan ve AKP Kocaeli İl Başkanı Abdullah Eryarsoy tarafından yalanlanan son liste ile birebir örtüştüğü görüldü. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan adayı Doç. Dr. Tahir Büyükakın’dan sonra 12 ilçe belediye başkan adayı da belirlenmiş oldu. MHP’ye tek bir ilçenin dahi verilmediği listede, tek bir kişinin değil, pek çok kişinin referansı dikkate alındı. Referansı dikkate alınan isimlerden biri de Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu idi. Karaosmanoğlu, Yuvacık’ta ikamet eden, manevi oğlu denebilecek kadar yakın olduğu, AKP İl Gençlik Kolları eski Başkanı, eski il yöneticisi, Büyükşehir Belediyesi yan iştiraki Altınnal A.Ş. Genel Müdürü Yasin Özlü’nün Başiskele Belediye Başkan adayı yapılmasını sağladı. Evli ve 2 çocuk babası Yasin Özlü ile İŞKUR eski İl Müdürü Ulvi Yılmaz arasında gidip gelinen listede galip gelen Yasin Özlü oldu. Aslına bakarsanız kazanan Karaosmanoğlu oldu. AKP Kocaeli Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz’ın babası olan, Atatürk karşıtlığı ile tanınan, Rize eski Milletvekili ve eski Belediye Başkanı Şevki Yılmaz’ın desteklediği yeğeni Ulvi Yılmaz aday yapılmadı. Şevki Yılmaz ile Karaosmanoğlu’nun arasında geçen güç savaşının galibi kendi evinde Karaosmanoğlu’ydu. Ankara’nın kapısını aşındırdığı dile getirilen Karaosmanoğlu’nun manevi oğlu Yasin Özlü’nün aday yapılması “Seçim kazanılırsa Başiskele, Yuvacık’tan yönetilecek” yorumlarına neden oldu. Yuvacık her ne kadar Başiskele’ye bağlı olsa da Karaosmanoğlu’ndan dolayı her zaman çok daha fazla hizmet gördü, Kocaeli’nin başkenti olarak tabir edildi.

YASİN ÖZLÜ KİMDİR?

1980 de Kocaelili de doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü’nden mezun oldu. Sakarya Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Kamu Yönetimi Bölümünden Yüksek Lisansını tamamladı. AKP Kocaeli İl Gençlik Kolları Başkanlığı ve İl Yönetim Kurulu üyeliklerinde bulundu. Belde A.Ş Gülenyüzler Müdürlüğü görevi yaptı. Ardından Gebze Bölgesi Özel Kalem Müdürlüğü görevinde iken Altınnal A.Ş Genel Müdürlüğüne atanan M. Yasin Özlü, evli ve 2 çocuk babasıdır.

12 Oca 2019 - 14:39 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

09

Hak - AKP bitiyor yasin süt yasin derler, Bir halta yaramaz yuvacıklılar döver onu hizmeti tartışılmaz Hüseyin ayaz adam çalıştı parti önemi yok adam önemli adam varmı yok AKP bitmiştir

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 12 Ocak 14:39
08

Doğru bilinen - İnsanlar neden bukadar hak hukuk adaletten korkuyor, başiskele de av. Zafer mutlu var, saadet partisinden, hiçde yabana atılacak bir aday değil.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 12 Ocak 14:39
07

Mehmet - Yahu oturdugunuz yerden yuvaciga hizmet edildi diyorsunuz.Gelin yuvaciğa gostereyim ne hizmet edildiğini yapmayın izmit yuvacik ana yolu bile yapilmadi hangi hizmet.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 12 Ocak 14:39
06

serdar - haber başlı başına ortamı karıştırmak için yapılmış ..

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 12 Ocak 14:39
05

selami doğrusöz - Haram helali geçerse onun hiçbir şeyi gözü görmezmiş. Bu dünyada işiniz iyi, amma ahirette nasıl hesap vereceksiniz merak ediyorum.Ben sizlere hakkımı helal etmiyorum,yediğiniz içtiğiniz haram zıkkım olsun inşAllah.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 12 Ocak 14:39
04

Başiskeleli - Akp kaybetti.. Hüseyin ayazı yediler göz göre göre akp inancımız kalmadı.hayatımda ilk defa başka partiye oy vereceğim!! Başiskele çok büyük kaybetti..

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 12 Ocak 14:39
02

ESKİ AK PARTİLİ - AK PARTİYE OY YOK OYLAR YA CHP YE YADA HDP YE

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 12 Ocak 14:39
01

Kandemir - Bence hepsi kaybetti az beklersek hepbirlikte göreceğiz!

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 12 Ocak 14:39


Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler