Karaosmanoğlu: Çok sıkıntı çektim bunalımlar geçirdim!

AKP İl Gençlik Kolları Genişletilmiş Yürütme Kurulları Toplantısı Seka Deniz Restoran’da düzenlendi. Toplantıda gençlere nasihat veren Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “Öğretmendim belediye başkanı oldum. Kanunun K’sini bilmiyordum. İlk 6 ay çok sıkıntı çektim. Bunalımlar geçirdim” dedi

Karaosmanoğlu: Çok sıkıntı çektim bunalımlar geçirdim!
Karaosmanoğlu: Çok sıkıntı çektim bunalımlar geçirdim!
+2
Haber albümü için resme tıklayın

AKP İl Gençlik Kolları Genişletilmiş Yürütme Kurulları Toplantısı düzenlendi. Seka Deniz Restoran’da düzenlenen Genişletilmiş Yürütme Kurulları Toplantısına Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, AKP İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Kahraman, İlçe Gençlik Kolları Başkanları ve çok sayıda partili katılım gösterdi. Toplantı, AKP İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Kahraman’ın açılış konuşmasının ardından, Büyükşehir Belediyesi İbrahim Karaosmanoğlu’nun gençlere nasihatleriyle devam etti. Toplantı, Karaosmanoğlu’nun konuşmasının ardından basına kapalı olarak gerçekleştirildi.

ENERJİMİZ ÇOK

Toplantının açılış konuşmasını gerçekleştiren AKP İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Kahraman, “Böyle bir katılım olduğu için herkese teşekkür ediyorum. Kendi siyasi tarihimiz açısından baktığımızda bu seçim her birinden zor ve önemli. Bu anlamda yapacağımız çalışmaları değerlendirmek üzere böyle bir program düzenledik. 31 Mart için zor dedik ya işimizden, eşimizden, aşımızdan fedakarlık yaparak, en güçlü desteği Kocaeli gençliğinden alacağız. 13 Belediye için enerjimiz çok” diye belirtti.

ADAYIN PEŞİNDEN GİDECEĞİZ

Konuşmasının devamında Kahraman, “Her davanın enerjisi gençler. Bir siyasi çalışmanın sürdürülebilmesi gençlerin çalışmasına bağlıdır. Kocaeli gençliği olarak sahada gençleri etkileyeceğimize inanıyorum. Onlarca aday adayımız var ama bir başkanımız aday olacak. Kocaeli gençliği aday kim olursa olsun onunla çalışacak. Birlikte çalışma yapacak olan Kocaeli gençliğidir. Genel Merkezimizin gösterdiği adayın peşinden gideceğiz” ifadelerini kullandı.

DANIŞMA MECLİSİMİZİ YAPACAĞIZ

“24 Haziran’ı atlattık” diyen Kahraman, “Sahaya alışkın bir teşkilatız. 24 Haziran’dan sonra dinlendik. Biraz ara verdik. Şimdi en güçlü desteği Kocaeli’den alacağız. Burada aldığımız kararları İlçelere yansıtacağız. 23 Aralık Pazar Günü Hasan Gemici Spor Salonu’nda İç İşleri Başkanı Süleyman Soylu’yu misafir ederek, danışma meclisimizi yapacağız” şeklinde konuştu.

FELEĞİMİZİ ŞAŞIRIRIZ

Kahraman’ın ardından kürsüye çıkan Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “Gençliği olmayan toplumun geleceği olmaz. Gençliği olmayan davanın büyümesi mümkün değil. Gençlik bizim enerji kaynağımız, ışığımız adeta umudumuz. Geleceğimiz sizinle şekillenecek. Geleceğe iyi hazırlanmamız gerekir. Gençler, hiç unutmayın sahip çıkmadığını hiçbir şey sizin değildir. Sahip çıktığınız şey sizindir. Vatanımız, onurumuz, bağımsızlığımız, özgürlüğümüz, inancımız sahip çıkılmalı. Sahip çıkmazsak elimizden alıp götürürler, feleğimizi şaşırırız” diye konuştu.

GEMİNİN KAPTANI NUH

“Geminin kaptanı sağlam” diyen Karaosmanoğlu, “Geminin kaptanı Nuh. Bir geminin kaptanı Nuh ise o gemi hedefine gider. Kaptan görevini yapıyor da sadece kaptan yeterli değil. Tayyip Erdoğan’ın ne kadar sorumluluğu varsa Allah katında, hepimiz o kadar görevliyiz. Enerji sizde. Sizin daha yürüyeceğiniz çok yol var. Şanslısınız. Bu gençliğin okulu dünyanın en güzel okulu; siyaset okulu. Bu okulun kıymetini bilelim. Sizin yaşınızdayken belediye başkanlığı nedir bilmiyordum. O zaman model alınacak çok insan yoktu” şeklinde konuştu.

ÖĞRETMENDİM BAŞKAN OLDUM

Konuşmasının devamında Karaosmanoğlu, “Öğretmendim belediye başkanı oldum. Kanunun K’sini bilmiyordum. İlk 6 ay çok sıkıntı çektim. Bunalımlar geçirdim. Yol, yordam bilmiyordum. Pek çok şeyi kendimiz görerek yaptık, tehlikeli yolları yürüdük. Mart sonunda 35 yıl dolacak. Az değil 35 yıldır siyasetin içindeyim. Hamd olsun eskimedim. Bize güvenenleri hayal kırıklığına uğratmadım. Cumhurbaşkanımız dik durdu, inandığı yolda yürüdü. Kendisi de diz çökmedi, millete de diz çöktürmedi. Türkiye bütün dünyanın saygı gösterdiği bir ülke oldu. Amerika başkanı Türkiye’yi dikkate almak zorunda” diye belirtti.

BENİM OYUM YETMEZ

“Ben Belediye Başkanı olmayacağım diye yatamam” diyen Karaosmanoğlu, “Bilgimi, görgümü sonuna kadar kullanacağım. Aksini yapmak bize yakışmaz. Aday belirlendikten sonra bize düşen adayımıza sahip çıkmaktır. Sadece benim oyum yetmez. Yasal seçmen olan 18 yaşındaki gençleri ihmal etmemek gerekir. AK Partili olup da sandıklara yazılmayacak bir kardeşim kalmayacak. Bunu Tayyip Erdoğan’ın gelip de yapacak hali yok” şeklinde konuştu.

BENİ DİKKATE ALMADILAR

Son olarak Karaosmanoğlu, “Biz birtakım organizasyonlarla gençlere ulaşacağız. Bunu belediye başkanlarına söyledim, çok dikkate almadılar. Hatırım nedeniyle ucundan tuttular. Gençleri toplantılara toplayamazsınız, kanları kaynıyor. Onlar için etkinlikler yapmanız lazım. Gençler; internete bağımlı olmayın. Bu yakışmaz bize. Bazen Genel Başkanı bile dinlemiyorlar. Siz dinlemezseniz, sizi dinlemezler. Ben toplantılarımı dakikasında başlatırım. Prensipler önemli” ifadelerini kullandı.

16 Ara 2018 - 09:51 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

02

Mert Çoksert - Neyse ki bu yorgunluk bitti inşAllah senim için de Kocaeli için de. Bu yazıdaki yalanları bırakalım da yavruların nasıl böyle zenginleşti bunları dinleyelim emekli dinci!

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 16 Aralık 09:51
01

Remzi Çokgüler. - Bak bu kadar sıkıntı çekmişsin Sayın Cumhurbaşkanınız seni aday yapmayarak bütün bu sıkıntılardan kurtardı Allah razı olsun de ilk gördüğün yerde elini öp. (Musluk elden gitti ama emekliliği hakkettin o kadar fedakarlık'da olacak artık

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 16 Aralık 09:51


Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler