Karaosmanoğlu artist oldu..!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’nun oğlu İsmail Karaosmanoğlu reklam artisti oldu. Milli Eğitim Bakanlığı’nın reklam filminde oynayan İsmail Karaosmanoğlu’na para ödendi mi bilinmiyor.

Karaosmanoğlu  artist oldu..!
Haber albümü için resme tıklayın

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’nun oğlu İsmail’i kent genelinde pek çok kişi tanıyor.

İsmail Karaosmanoğlu sadece Kocaeli’de değil, Ankara’da da pek bir ünlü.

AKP’de gençlik kolları genel başkanlığı yapan İsmail Karaosmanoğlu bir dönem kentimizde fırtınalar gibi esen, paraya para demeyen, Sekapark’a özel yatını bile park eden FETÖ firarisi ÖZSAR’larla Ankara'da lokantaya ortak olmuştu.

Babasının vasıtasıyla siyasete giren, yıldızı parlayan ve hızlı siyaset basamaklarını tırmanan İsmail Karaosmanoğlu bilindiği kadarıyla Ankara’da yaşıyor.

Pek çok şirketle ortaklığı olduğu iddia edilen, enerji sektöründe büyük yatırımlar yaptığı konuşulan İsmail Karaosmanoğlu’nun serveti ve ne işler yaptığı net olarak bilinmiyor.

Adeta on parmağında on marifet olan İsmail Karaosmanoğlu şimdi de artist oldu.

Karaosmanoğlu, Milli Eğitim Bakanlığı tarafından 24 Kasım öğretmenler günü için özel olarak hazırlanan reklam filminde oynadı.

İsmail Karaosmanoğlu’na bu rolü için para ödendi mi, oynayacak başka hiç kimse yok muydu, neden ille de Karaosmanoğlu oynatıldı bilinmiyor.

Özellikle ödeme kısmıyla ilgili Karaosmanoğlu ailesinden açıklama bekleniyor.

23 Kas 2017 - 16:52 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

anlamsız - ülenn içinizz hepp fesatt adam orda bi alkış tutmuşş para aldı mıı bi bakın işinizee eyyy medyaa sen ne ayaksın milletii pöhpöhlüyon herşeyi bu kadar buyutmeye gerek yokk aldıysa aldıı size neee

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 23 Kasım 16:52


Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler