Kandıra köylüsüne para ödenmedi!

Kandıra’ya bağlı Erikli, Hediyeli ve Çerçili köylerinde Safalı Göleti’nin inşaatı için kamulaştırılan arazi ve taşınmaz bedelleri köylüye ödenmedi. CHP’li Tahsin Tarhan konuyu meclise taşıdı

Kandıra köylüsüne  para ödenmedi!
Haber albümü için resme tıklayın

CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, Safalı Göleti inşaatı için arazileri ve taşınmazları kamulaştırılan Kandıra köylülerine ödemelerin büyük bir kısmının yapılmadığını ifade etti.

Tarhan TBMM’de yaptığı konuşmada şu ifadelere yer verdi:

“Kocaeli'nin Kandıra ilçesine bağlı Erikli, Hediyeli ve Çerçili köylerine ait araziler üzerinde Safalı Göleti inşaatı devam etmektedir. Bölgede 134 adet taşınmaz bulunmaktadır. Tapu sahiplerine bugüne kadar 961 milyon Türk lirası ödenmiştir ancak birçok hak sahibine herhangi bir ödeme yapılmamıştır ve mağdur edilmiştir. Kandıra Safalı Göleti için vatandaşa ödenmesi gereken kamulaştırma bedelleri ne zaman ödenecektir?”

18 Oca 2018 - 10:58 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

Hüseyin - Daha durun yeni başladık. 3. Köprü güzergahı 3 kez değişti. 3 kez köylünün halkın arazisinde kazılar yapıldı, hafriyat çıkarıldı, altında hazine vs arandı ve güzergah değişince bırakıp gittiler. Devlete hesap sorulmuyor ne yazıkki. Halkını koruyacağına özel şirketlere dövdürüyor kendi halkını. Yazık ve üzücü.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 18 Ocak 10:58


Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler