İYİ Parti’den büyük tanıtım programı

İYİ Parti geçtiğimiz hafta ertelenen tanıtım programını bu hafta sonu gerçekleştiriyor

İYİ Parti Kocaeli Teşkilatı tarafından daha önce 14 Ocak Pazar günü gerçekleştirileceği açıklanan ilçe başkan ve yönetimlerinin tanıtılacağı tören, Ankara’daki olağanüstü toplantı nedeniyle ileri bir tarihe ertelenmişti

İYİ Parti İl Başkanlığından yapılan açıklamada; 14 Ocak Pazar günü yapılması planlanan ve daha önce kamuoyuna duyurulan “İlçe Başkanlarımız ve Yönetimi Kurulu Üyeleri Toplu Tanıtım Töreni” programının ertelendiği bildirildi. Duyuruda programın İl Başkanı Dr. Serdar Kaman’ın İYİ Parti Genel Merkez’inde gerçekleştirilecek olağanüstü toplantıya katılımı sebebiyle ileri bir tarihe ertelendiği ifade edilmişti.

Tanıtım töreninin tarihi netleşti. Gecikmeyle gerçekleştirilecek olan “İlçe Başkanlarımız ve Yönetim Kurulu Üyeleri Toplu Tanıtım Töreni” 21 Ocak 2018 Pazar günü saat 14.00’de İzmit Fuar İçi Çağlayan Restoran’da düzenlenecek. Programa Genel Merkez düzeyinde bir katılımın olup olmayacağı ise henüz bilinmiyor.

15 Oca 2018 - 22:30 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.



Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler