İYİ Parti’de o isimler meclise giremedi

İYİ Parti'nin, öne çıkan birçok ismi seçimlerde başarısız oldu

24 Haziran seçimlerinin ardından ilk kez bir seçime giren ve kesin olmayan seçim sonuçlarına göre Meclis'te 44 koltuk sahibi olmayı başaran İYİ Parti'nin, öne çıkan birçok ismi seçimlerde başarısız oldu.

İYİ Parti’nin milletvekili aday listelerinde yer alan medya, siyaset ve sinema gibi alanlarda isim yapmış kişiler kesin olmayan 24 Haziran seçim sonuçlarına göre Meclis’e giremedi.

Partide göze çarpan isimlerden; İstanbul’da oyuncu ve sinemacı Mehmet Aslan, Onur Aydın. Ergenekon ve Balyoz davaları mağdurlarından ‘Kardak Fatihi’ olarak tanınan Ali Türkşen, Ali Aydın ve FETÖ’nün 15 Temmuz kalkışmasında yaralanan eski polis müdürü Fatih Eryılmaz Meclis’e giremedi.

25 Haz 2018 - 09:33 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.



Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler