İyi Parti’de başkan kolları sıvadı…

İzmitli Meral Akşener tarafından kurulan İyi Parti’de İzmit ilçe başkanı olan avukatlı Emrah Bozatlı ceketi çıkardı, kolları sıvadı. 2 haftadır mahalle mahalle dolaşarak seçim çalışması yapan Bozatlı, seçim stant çadırlarının kurulumunu da yaptı.

İyi Parti’de başkan  kolları sıvadı…
Haber albümü için resme tıklayın

İyi Parti İzmit İlçe Teşkilatı’nda erken seçim çalışmaları bütün hızıyla sürüyor. İlçe başkanı avukat Emrah Bozatlı öncüllüğünde devam eden çalışmalarda mahalle mahalle, sokak sokak çalışan partililer, kent merkezinde ve kalabalık mahallelerde seçim irtibat stantları da açıyor. Ceketini çıkaran, sıradan siyasi parti teşkilat başkanları gibi koltuk sevdasına düşmek yerine çalışmaları bir fiil katılan Emrah Bozatlı son olarak önceki gün İzmit merkezde yer alan seçim standını kurdu. Stant kuruluşuna yardım eden Bozatlı, “Biz deri koltuklarda oturmak, iktidara geldiğimiz ilçe başkanı olarak iktidarın nimetlerinden nemalanmak için değil, hizmet etmek için göreve geldik. Pahalı takım elbiseler içerisinde, lüks makam araçlarıyla dolaşarak caka satanlara inat, kollarımızı sıvadık ve çalışmalarımıza başladık. 25 Haziran sabahı her şey çok iyi olacak” dedi.

22 May 2018 - 12:37 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.



Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler