İYİ Parti Kocaeli’ye önemli ziyaret!

İYİ Parti Balıkesir Milletvekili İsmail Ok ve GİK üyesi Hasan Tokyaş İYİ Parti Kocaeli İl teşkilatına yerel seçim çalışmaları kapsamında istişarelerde bulunmak için ziyarette bulundu

İYİ Parti Kocaeli’ye önemli ziyaret!
İYİ Parti Kocaeli’ye önemli ziyaret!
+1
Haber albümü için resme tıklayın

İYİ Parti Balıkesir Milletvekili İsmail Ok ve Genel İdare Kurulu üyesi Hasan Tokyaş yerel seçim çalışmaları kapsamında istişarelerde bulunmak için partililerle buluştu. İl binasında düzenlenen toplantıya İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yıldız, 12 ilçe Başkanı ve parti yöneticileri katıldı. İYİ Parti Balıkesir Milletvekili İsmail Ok, parti yöneticilerinin yerel seçimler ile alakalı sorularına cevap verdi. Ok, ardından partililerle Kocaeli’de yapılacak çalışmalar ile ilgili olarak fikir alışverişinde bulundu.

18 Kas 2018 - 16:11 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

Zenci musa - Dostlar alışverişte görsün çalışmaları.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 18 Kasım 16:11


Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler