İYİ Parti Akşener’i bekliyor

İYİ Parti İl Başkanı Serdar Kaman düzenlediği basın açıklaması ile Meral Akşener’in ilimizde düzenleyeceği miting için 25 Bin kişilik bir katılım beklediklerini söylerken, “. Vatandaş artık kararını verdi, iktidar değişikliğinin vakti geldi” dedi

İYİ Parti Akşener’i bekliyor
İYİ Parti Akşener’i bekliyor
Haber albümü için resme tıklayın

İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Serdar Kaman düzenlediği basın açıklaması ile ilimizde yarın düzenlenecek olan miting hakkında bilgiler verdi. İYİ Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Meral Akşener’in Milli İrada Meydanı’nda (Perşembe Pazarı) saat 17:00’da düzenleyeceği mitinge büyük bir katılım beklediklerini belirten Serdar Kaman, “Biz yarın düzenlenecek olan miting için 25 Bin kişilik bir katılım bekliyoruz. İl dışından gelecek olanlar için bir otobüs ayarlanmadı ve planlama yapılmadı. 10 bin adet bayrak ve flama dağıtacağız. Ayrıca 10 Bin yazma dağıtacağız. Genel Başkan Düzce mitinginin ardından karayolu ile ilimize gelecek ve Doğu gişelerinde kendisini karşılayacağız” şeklinde konuştu.

BAYRAM HAVASINDA BİR MİTİNG OLACAK

İl Başkanı Serdar Kaman düzenlediği basın açıklamasının devamında şu ifadelere yer verdi: “Büyük bir miting düzenlemeyi planladık çalışmalarımız son noktaya geldi. Açık söylemek gerekirse bütün süslemeler bu akşam yapılacak. Miting duyurularını yaptığımız tüm fişler geceleri kimliği belerişiz kişiler tarafından sökülmekte. Artık afiş dayandıramıyoruz. Onlar sökmekten biz takmaktan bıkmadık . Tekrar bu tip olayların yaşanacağı endişesi ile bu akşam süsleme yapmaya karar verdik. YSK Türk bayrağı ve parti flamasının sıralı olarak asılabileceğine karar. Derince’de bu yüzden bayraklarımız kaldırılmıştı YSK bizim lehimize karar verdi. İktidar partisi bunları provakasyon için yapıyor. Yarınki mitingimizde yaklaşık 25 Bin kişi bekliyoruz. Bir bayram havasında miting geçmesini bekliyoruz. Sakarya’da AKP’nin kalesi olarak görülen yerde 10 Bin kişilik miting düzenlendi.

AK PART İMİTİNGİNE İL DIŞINDAN GELDİLER

İktidar partisi bir seçim telaşı içinde eski Valilik Binası’nın olduğu yerde altındaki otopark hizmete girmeden kent meydanı açtı. Seçim için yarım yamalak iş yapıyorlar. Böyle seçim yatırımı içinde böyle işler yapılmasını uygun bulmuyoruz. Bekirdere civarında yollarda alelacele iş yapıyorlar. Kaldırımları sökmüşler. Bunlar iktidar partisine fayda etmeyecek. Vatandaş artık kararını verdi, iktidar değişikliğinin vakti geldi. İl dışından kimseye otobüs yollamadık. Biz AK Parti mitinginde dışardan gelmiş bir sürü araç tespit ettik. Miting alanında Tayyip Erdoğan konuşurken dışarıdan getirilen kişiler miting alanında fotoğraf çektirdikten sonra 10 bin kişi alanı terk etti. Gelecek olan herkes Kocaeli’den gelecek. İl Dışından gelenler olabilir ama otobüs falan kalkmayacak İl dışından. Alanda da 25 Bin kişilik yer ayıracağız. 10 bin adet bayrak ve flama dağıtacağız. Ayrıca 10 Bin yazma dağıtacağız. Genel Başkan Düzce mitinginin ardından karayolu ile ilimize gelecek ve Doğu gişelerinde kendisini karşılayacağız.”

18 Haz 2018 - 12:58 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.



Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler