İttifakın adı belli oldu!

AKP grup toplantısı sonrasında konuşan Erdoğan AKP-MHP ittifakının adını açıkladı

Cumhurbaşkanı Erdoğan partisinin grup toplantısında konuştu. Erdoğan burada yaptığı konuşmada, Zeytin Dalı Harekatında önümüzdeki günlerde Afrin şehrinin kuşatılacağını açıkladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan grup toplantısı sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Erdoğan AKP-MHP ittifakının adının 'cumhur' olacağını açıkladı. MHP Lideri Devlet Bahçeli, 30 Kasım'da haber bülteninde ittifakı çizerek anlatmış ve "adına 'cumhur ittifakı' diyelim" demişti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan AKP grup toplantısı sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Erdoğan, AKP-MHP ittifakının adını ‘cumhur’ olduğunu açıkladı. Erdoğan, “Adına Cumhur ittifakı diyebiliriz. görüntü 2 parti ve 3. parti olmaz diye bir şey yok” dedi

GRUP TOPLANTISINDA ‘ŞEHİR KUŞATMASI’ BİLGİSİNİ PAYLAŞTI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Afrin’e yönelik Zeytin Dalı Harekâtına ilişkin verdiği bilgide, “Adım attığımız her yerin güvenli olarak kalması bizim için çok önemli. Sahada belirli hazırlıkların da yapılması zaman alıyor. Önümüzdeki günlerde Afrin şehir merkezinin kuşatmasına geçilecek” dedi.

CİNSEL İSTİSMAR SKANDALLARINA TEPKİ: DERHAL HAYATA GEÇİRECEĞİZ

Çocuklara yönelik cinsel istismara karşı hükümetin çalışmalara başladığını belirten Erdoğan, “Çocuklara yönelik alçaklıklar toplumu çöküşe götürecek dinamittir, asla kayıtsız kalamayız” ifadesini kullandı. Erdoğan, “Bu konudaki bilincin artırılması hususunda çalışma başlattık. Bu heyet çok kısa süre içinde değerlendirmeler ışığında çözüm tekliflerini getirecek. Ardından ilk Bakanlar Kurulu’nda yasal düzenlemeleri derhal hayata geçireceğiz. Caydırıcı olması bakımından en ağır müeyyideler neyse alınacaktır, adımları atılacaktır” diye konuştu.

20 Şub 2018 - 13:24 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

03

haci - devlet bahceli tayyip erdogandan yolsuzluk ve hirsizliklarla ilgili hesap sormazsam namerdim diye soz vermisti.simdi millet olarak soruyoruz namertlik ne oldu.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 20 Şubat 13:24
02

süleyman - ittifakın adı GÖZ kokusu ittifakı korkunun ecele faydası yok. akşener gümbür gümbür geliyor

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 20 Şubat 13:24
01

seher - ittifakın adı halk nzninde koltuk korkusu ittifakı

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 20 Şubat 13:24


Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler