İstesem milletvekili olurdum

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Mayıs ayı meclis toplantısı 2’inci oturumunda konuşan Başkan Karaosmanoğlu, “İstesem milletvekili olurdum” dedi

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu milletvekilliği adaylığı ile ilgili konuştu, “İstesem milletvekilli olurdum” dedi. CHP grup Başkanvekili Engin Taşdemir’in “Başkan çok gerginleşti, büyük ihtimalle gelecek dönemde aday olacak” sözlerine cevap veren Karaosmnaoğlu, “Seçimler geliyor, ne olacağını göreceğiz. Bu dönemin sonuna kadar görevde kalacağım. İstifa et vekil ol demediler. Ben istesem olurdum. 2019’dan sonrasını Allah bilir. Hangi sınavdan geçersek geçeriz. Ben adayım dersem adaylığım kesindir. Adaylığım garanti değil. Bizde adaylık garanti olmaz. Dönemin sonuna kadar görevde kalmayı tercih etti” şeklinde konuştu. Engin Taşdemir Karaosmanoğlu’nun sözleri üzerine verdiği cevapta, “Halk size her dönem üst üste bu görevi vermez. Bu seçimde de gerekli cevabı verecektir” dedi. Daha sonrasında oylanan 2017 yılı kesin hesabı oy çokluğu ile kabul edildi.

17 May 2018 - 19:14 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

16

Hadi Karamanın Koyunu - Adam ol ak yeter bazen. Cumhurbaşkanı başbakan belediye başkanı ol ak yetmez bazen!

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 17 Mayıs 19:14
15

Resident Evil - O vakit istemediğiniz için teşekkür ederim.Belediye başkanlığınız döneminde en borçlu belediyeler listesinde yer aldıysak,vekil olacak deseniz IMF bile kendini imha eder,Merkez bankası çöker,borsa ortadan kalkar,Yuvacık dünya tarihine geçer dünyanın en kötü anılan muhiti olarak.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 17 Mayıs 19:14
14

tikulak - başganum sakun bırakmayasun doyamaduk diluğe. yima içma daha var günün dolmadi. senin uşakla kara lahana yeyledi şimdi dubai mubaiye gidiy deyla. ibram hoca çok değiştu deyla. fetula gülenin yanina gitti deyla. ismayıl ortak fetöcülernan deyla. sen ne dedun başğaaaaan. doymadunuzmu taaa yeycemisun. senin harun iş adamu olmiş deyla. 0001 plaka onunmidur.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 17 Mayıs 19:14
13

izmitli - ÇOK YAZIK OLMUŞ , AKP Lİ OLARAK BU SEFER OYUM SİZE DEĞİL , SENİN DIŞINDA KİM GELİRSE VERİRİM AMA BU SEFER OLMAZ BAŞKAN... ŞİMDİDEN GEÇMİŞ OLSUN... KOCAELİ Yİ KASABA YAPTINIZ... YEDİNİZ BİTİRDİNİZ GÜZELİM ÜLKEYİ ,

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 17 Mayıs 19:14
12

ALİ - Bırak onu bunu hala hava peşindesin sen her akşam yastığa başını koydugunda Allah'ın insanlara yardımcı ol fakiri garibani kolla adaletli ol diye verdiği makamı nasıl kullandın onu düşün hala Kibir hava aynı yerde iş yapan Kendi adamına teknik kadro deyip iki kat maaşı nasıl verdin garsondan şoför sofordenmudur daire başkanı yapıp devletin yeşil pasaport verdiği üniversite mezunları na hala katiplik yaptirmaninve daha neler buraya sığmaz Allah'ın huzurunda bakalım bu kibir ne olacak

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 17 Mayıs 19:14
11

Abdal’ın Malumu - Yazık yaa, acıdım şimdi. İnsan yaşlanınca böyle oluyormuş demek ki . Çenesi düşüp ne konuştuğunu bilmiyormuş.
İyi adamdı, her hafta sonu sporda yapıyordu ama fayda etmemiş. Yaşlılık böyle işte ne yaparsın.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 17 Mayıs 19:14
10

Recep - Moruk doymadınmı bu yaşta bu halktan hakaret ve küfür yemeye birde hocasın geberenedek koltuk benim diyor sendende partindende reisindende bıktık

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 17 Mayıs 19:14
09

İzmitli-İZAYDAŞ 2 - Diğer yandan Emekliliğine az bir zaman kalmış insanları olur,olmaz yerlere niye verdiriyorsunuz,iş makinası gibi tecrübe isteyen bir işe hiçbir tecrübesi olmayan insanlar veriliyormuş!
Daha önce Güvenlik görevlisi olan,güvenlik görevini yapan kişi iş makinası kullanma görevi verilmiş ve kişi iş makinasıyla kaza geçirmiş ölümden dönmüş,İzaydaşta insanlara yıldırma politikası uygulanıyormuş.
Yapılan sözleşmede zehirin ve tehlikeli kimyasal atıkların içinde çalışan bu insanların çalışma saatleride arttırılmaya çalışılmış!
Unutmayınız sizinde çocuklarınız var, ''Zalimin zulmü varsa,mazlumun Allahı var.''

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 17 Mayıs 19:14
08

İzmitli-İZAYDAŞ 1 - BAŞKAN KARAOSMANOĞLU'nu SARAÇ ve AVANESİ aldatıyorlarmış İZAYDAŞ'la ilgili hiç birşeyden haberi yokmuş!

İzaydaş'ta işe giriş yılına kıdemine göre değil...torpile göre yevmiye uygulaması yapılıyormuş!

Sayın Başkan KARAOSMANOĞLU G.Müdür SARAÇ'tan işe giriş yılına göre YEVMİYE LİSTESİNİ isteyiniz,bu liste işe giriş yılına göre kişilere verilen YEVMİYE Hakkaniyetlimi?

Liste ADALETSİZMİŞ uygulama TORPİLE göre yapılmaktaymış,işe en son girenin yevmiyesi daha önce işe girenden yüksek olabilmekteymiş.Torpile göre yevmiye uygulaması varmış,torpile göre yevmiye uygulaması olmamalı!

Yevmiye uygulaması işe ilk girenden başlar sona doğru gider,kişi ileride bir görev üstlendiği zaman Maaş Bodrosuna GÖREV ÜCRETİ diye hane açılır,üstlendiği görevin ücretini verirsiniz.

Kişi Müdür veya Şef oldu diye Yevmiyesi yükseltilmez,Bütün iş yerlerinde Kıdem Ücreti her zaman olur ve bu İşe Giriş Yılına göre belirlenir,bütün sektörlerde iş yerlerinde bu böyledir.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 17 Mayıs 19:14
07

İzmitli-Özgür Türkiye 2 - Ergenekon diye bir yalan uydurdular Vatanına ve Milletine bağlı askeri personeli haspe attılar Ordudan ayrılmalarına neden oldular...Bazıları hapiste öldüler,bazıları onurlarına yediremedi bu mesnetsiz vatan haini yaftası yapıştırılmayı canlarına kıydılar,Vatan Evlatları.
Kazayla kazanırlarsa PADİŞAHLIK gelecek bu ülkeye Türkiye dönüşü olmayan bir yola girer!

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 17 Mayıs 19:14
05

İzmitli-Referandum 2 - Türk gençliğinin amaçsız,başı bozuk yetiştirildiği...kasıtlı olarak Eğitim sisteminin karmaşık bir hal alması sağlanmış bir Türkiye!Kısaca Türkiye bu AKP denen virüsten kurtulamaz ise ölecek,şu an can çekişiyor!..
Ben Sayın Muharrem İNCE'ye güveniyorum bu adama bir imkan verelim.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 17 Mayıs 19:14
04

İzmitli-Referandum 1 - Referandum HAYIR çıktı sonuç değiştirildi!..
Kürsüye çıkmadan önceki yüz ifadeside bunu gösteriyordu...
Bunların AKP nin arkasında yalandan didiştikleri güçler var...Milletin öünde başka konuşyorlar,Kapalı odalarda başka.
Oyun çok büyük yağmalanan haraç,mezat satılan bir Türkiye...
Yüksek maliyetlerle yapılar projelerle borç batağına sokulmuş,hazinesi yandaş hırsızlara aktarılmış bir Türkiye!
Fabrikaları,kurumları satılan bir Türkiye!
İşçisi,Esnafı vergiden inleyen bir Türkiye!
Yabancı göçmenlerinde ülke içine doldurulduğu Türklüğün ve değerlerinin silindiği bir Türkiye!
Asil Türk Vatandaşlığının pazara çıkarılarak önüne gelene Türk Vatandaşlığı verilen bir Türkiye!

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 17 Mayıs 19:14
03

oktay - izmite yazik olmuş.Ne kadar erken biraksan o kadar kârdir.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 17 Mayıs 19:14
02

Selim - Senden herşey olur zaten izmit yedin su deposu bekçisi oglunla ayıp ettin az kaldı gidene kadar ye yiyemez olursun bir gün inşAllah

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 17 Mayıs 19:14


Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler