İsmail Saymaz’dan Büyükşehir’e tepki!

Kocaeli Kitap Fuarı’na katılması beklenen Gazeteci İsmail Saymaz programının boş salon kalmaması gerekçesiyle iptal edilmesi üzerine duruma tepki gösterdi

İsmail Saymaz’dan Büyükşehir’e tepki!
Haber albümü için resme tıklayın

Kocaeli Kitap Fuarı bu yıl 27 Nisan-5 Mayıs tarihleri arasında Kocaeli İnterteks Fuar Merkezi’nde yapılacak. Gazateci İsmail Saymaz da bu yıl 11.'si düzenlenecek olan Kocaeli Kitap Fuarı'nda yer alacağını duyurmuştu fakat boş salon kalmadığı gerekçesiyle İsmail Saymaz’ın programı iptal edildi. Duruma sosyal medya hesabı Twitter üzerinden tepki gösteren Saymaz "Kocaeli Kitap Fuarı'na katılacağımı duyurmuştum. Fuar yönetimi, 5 Mayıs'ta panel için boş salon kalmadığını belirterek, yalnızca imza günü yapmamı istedi. Bu tavrı, dolaylı bir engelleme olarak görüyorum. Kocaelili okurlarımla başka bir tarih ve özgür bir ortamda görüşmek üzere" açıklamasında bulundu.

17 Nis 2019 - 16:36 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

ESKİ AK PARTİLİ - ismail evladım sende onları gebertseydin ne kadar güzel olurdu çifte kavrulmuş kadayıf kaymaklı olurdu

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 17 Nisan 16:36


Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler