Işık ve il başkanları MİA için toplanıyor!

Kocaeli’nin gündeminden düşmeyen MİA projesi için bugün Kocaeli’deki siyasi parti il başkanları ve Başbakan Yardımcısı Fikri Işık bir araya geliyor

Kocaeli’nin gündeminden düşmeyen MİA projesi için bugün Kocaeli’deki siyasi parti il başkanları ve Başbakan Yardımcısı Fikri Işık bir araya geliyor

Kocaeli’nin gündeminden düşmeyen Haldızlar’a rant kıyağı sağlayacak olan MİA projesi bugün bir kez daha Başbakan Yardımcısı  Fikri Işık ve Kocaeli’deki siyasi partilerin il başkanları tarafından konuşulacak. Toplantıya Başbakan Yardımcısı Fikri Işık, AKP Kocaeli İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü, DSP İl Başkanı Halim Dedeoğlu, BBP İl Başkanı Serhat Duyar ve SP İl Başkanı Nurettin Çelik  katılacak. Toplantıda MİA ile ne konuşulacağı merak konusu. Toplantı ilk kez basına kapalı olarak gerçekleştirilecek.

Toplantının ev sahipliğini yapacak olan DSP Kocaeli İl Başkanı Halim Dedeoğlu il başkanlarının ortak bir karar alarak konuyu Işık’a ilettiklerini, Kocaeli’ye yapılacak olan 3. üniversite konusunu ilk önce Işık’la görüşerek ardından kamuoyuna bilgilendirme yapacaklarını belirtti. MİA konusunun da toplantıda görüşüleceğini söyleyen Dedeoğlu ağırlıklı olarak üniversite konusunu konuşacaklarını söyledi.

17 Şub 2018 - 12:58 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

Ersoy gülsüm Kandemir - Hünkar çayırının satılması mevzusunda da en son Fikri Işık’ın adını duydum,ne enteresandır ki günlerdir ilimizde her kesimin konuştuğu Real mevzusunda da durum aynı.Beyfendi sizin genel tutumunuz hep böyle mi,ilimizle ilgili konularda hep en son adınızı görmemiz tesadüfmü!

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 17 Şubat 12:58


Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler