Işık köyden indi şehire!

AKP Kocaeli teşkilatlarında bir dönem adeta ‘patron’ olarak görülen Milletvekili Fikri Işık son dönemde ortalarda çok fazla gözükmüyordu. Işık uzun süre sonra kent merkezinde program yaptı, Pazar esnafının sıkıntılarını dinledi. Işık’ın yanında ne belediye başkanı vardı ne de adaylar

Işık köyden indi şehire!
Işık köyden indi şehire!
Haber albümü için resme tıklayın

AKP Kocaeli Milletvekili, eski Başbakan Yardımcısı Fikri Işık, 24 Haziran sonrasında oluşturulan kabineye girememişti. Yoluna artık sadece milletvekili olarak devam eden Fikri Işık bir süredir ortalarda gözükmüyordu. Bir dönem teşkilat programlarında mikrofonu elinden düşürmeyen Işık’a partisinin birçok programında söz verilmemiş, Işık uzun süre sonra ilk kez Tahir Büyükakın’ın adaylığının açıklanmasının ardından kısa bir konuşma yapmıştı.

Bakanlığı döneminde Kocaeli’den ayrılmayan, neredeyse market açılışları için bile Ankara’dan kente gelen Işık, seçim dönemi yaklaşmış olmasına rağmen kendisine kent merkezinde çok fazla program yapmıyor. Bir süredir köylerden çıkmayan, art arda köy ziyaretlerini sürdüren Işık bugün bir değişiklik yaparak Cumartesi Pazarı’nı ziyaret etti, esnafın sıkıntılarını dinledi. Pazarcı önlüğünü takan Işık esnafa yardım etti. Işık’ın esnaf ziyaretleri sırasında ise yanında sadece AKP İzmit İlçe Başkan Vekili Rıfat Aktaş, İzmit Gençlik Kolları Başkanı Aykut Çağlayan, Pazarcılar Odası Başkanı Ahmet Serim, Pazarcılar Odası Başkan Yardımcısı Serkan Boztürk, Genç İzmitliler Platform Başkanı Samet Şengöz ve AKP İzmit İlçe Teşkilatı vardı. Işık'ın yanında ne belediye başkanı ne de adaylardan kimse olmaması dikkat çekti.

08 Ara 2018 - 15:24 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

04

Kader Bademcigil - Şöyle yorumladım PAZARCI OLACAKKEN kader onu BAKAN yaptı yapmasına ama çoğu zaman HAVAYA BAKTI ve yine aynı kader onu attan indirdi!

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 08 Aralık 15:24
03

Badass - Fırıncı küreği daha çok yakışırdı eline:)

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 08 Aralık 15:24
02

Cemal - Köylerde oy toplamaya çalışacağınıza, şehrin her tarafı 1/2 yıldır bitmeyen yarım yamalak işlerden geçilmiyor. Yollar dökülüyor. Elektrik , telefon alt yapılarında sıkıntı tavan yaptı. Pazarda , markette fiyat tavan . Faizler uçmuş. Özel sektör de işler hep durma noktasında. Sanayide nerdeyse çekiç sesi kalmadı. Doğalgax, elektrik, su, internet , mutfak masrafları, kira bedelleri uçmuş durumda . Değil 1600 , 5600 tl ile bile geçinmek mucize. Hele birde 3/4 çoçuğunuz varsa.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 08 Aralık 15:24
01

Ersoy Kandemir - Kendisini siyasi rakipleriyle de canlı yayında tartışma programlarında görmek isterim!

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 08 Aralık 15:24


Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler