İnce’nin fotoğrafı tanıdık geldi mi?

24 Haziran seçimlerine sayılı günler kala cumhurbaşkanı adayları da çalışmalarını yürütüyor. O isimler arasında yer alan Muharrem İnce’nin ellerinde alışveriş poşetleriyle çekilen fotoğrafı ise Kocaelililere oldukça tanıdık geliyor

İnce’nin fotoğrafı tanıdık geldi mi?
Haber albümü için resme tıklayın

Siyasilerin kendilerini siyasetin getirdiği lüks ve şatafata kaptırdığı bilinen bir gerçek. Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne girdiğiniz andan itibaren size sunulan imkanlar, Meclisin size verdiği danışman kadrolarını, sekreteri, özel ofisi kullanıp, bilmem kaç yüz bin liralık özel araçlarınızla caka satmanız “milletvekili” olduğunuzda sizlere sunulan imkanlar arasında yer alıyor.

Kocaeli’de de siyasetin her kademesinde ve ana muhalefet de dahil tüm siyasi partilerde bu imkanları kullanan isimlere rastlamak mümkün fakat geçtiğimiz yıl çekilen bir fotoğraf karesi görenleri de oldukça şaşırtmıştı. CHP’nin Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet’in elinde poşetlerle çarşı Pazar alışverişi yaptığı fotoğraf Kocaeli’de oldukça konuşulmuş, siyasetin getirdiği imkanları bir kenara iterek halktan biri gibi alışverişini yapan, elinde alışveriş poşetleriyle evine dönen Hürriyet’in bu tavrı takdir toplamıştı.

Benzer bir fotoğraf da CHP’nin Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce’den geldi. Eşi Ülkü İnce ile market alışverişi yapan İnce’nin ellerinde poşetlerle çekilen fotoğrafı oldukça beğeni topladı. Seçimlere kısa bir süre kala benzer bir fotoğraf karesi ve çekilen görüntüler de ekranlara yansıdı, sosyal medyada oldukça yankı uyandırdı. Türkiye bilindiği gibi 24 Haziran’da sandık başına gidecek. Cumhurbaşkanı adayları da seçim çalışmalarını tam gaz yürütmeye devam ediyor, mitingden mitinge koşuyor. Bu isimlerden biri de CHP’nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce.

Cumhurbaşkanı adayları arasında yaptıklarıyla ‘halktan cumhurbaşkanı’ izlenimi oluşturan İnce kravat takmıyor, bisiklete biniyor, eşiyle birlikte market alışverişine gidiyor, ellerinde alışveriş poşetleriyle objektiflere yakalanıyor. Katıldığı programlarda da lüksten, şatafattan yana olmayan, kendi aracını kendisi kullanan, misafirlerini kravatsız ağırlayan, ‘Saray’da değil kendi evinde ikamet etmek isteyen bir cumhurbaşkanı olmak istediğini ifade ediyor.

Fotoğraf karesi benzer şeyleri anlatıyor. İnce’nin doğal tavırları ve vaatleri sandığa nasıl yansıyacak merak konusu.

28 May 2018 - 12:26 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

02

Ayhan - hay ben sizin algı opersyonunuza.hesapta halkçı ince modeli

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 28 Mayıs 12:26
01

Dr Ersoy Kandemir - Devletin bütçesiyle 800 bin liralık ciplere binenler,milyonluk araçlara binenler HALK ADAMI görsünler,haydi bre binin bakalım milyonluk arabaya daha kaç gün binecekler babalarının parasıyla binmeyip devletin parasıyla milletin emeği ile lüks düşkünlüğü olanlar!

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 28 Mayıs 12:26


Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler