İlle de Bakan olsun!

Büyükşehir Belediyesinin hizmete alacağı Köseköy Kavşağı’nın açılış duyurusunu basına AKP SKM servis ederken açılışa Ulaştırma Bakanı yerine Enerji Bakanı’nın davet edilmesi dikkat çekti! Büyükşehir yetkilileri, belli ki “Açılışta ille de bakan olsun” demiş

İlle de Bakan olsun!
Haber albümü için resme tıklayın

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından ihale edilen ve müteahhit firmanın bir süre çalışmalarına ara vermesiyle tartışmalara konu olan Kartepe’deki Köseköy kavşağı, sonunda hizmete giriyor. Seçime 1,5 ay kala kavşağın hizmete alımıyla ilgili tören gerçekleştirilecek. 24 Haziran seçimlerine kadar her dönem en az bir bakanı olan Kocaeli, malumunuz Yeni Hükümet Sistemi’nde bakansız bırakıldı. Bu nedenle olacak ki açılışa bir Bakan teşrif edecek. Ancak o bakan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan olmayacak. Açılışta ille de Bakan olsun diyen Büyükşehir Belediyesi, Kavşağı Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez’e açtıracak.

Bakan’ın açılışa katılacağına dair basına bilgilendirme yapıldı ancak bilgilendirmeyi Büyükşehir Belediyesi değil, AKP Seçim Koordinasyon Merkezi mail yoluyla yaptı. Büyükşehir’in açılışını AKP SKM’nin duyurması ilginçti. Büyükşehir Belediye Başkan Danışmanı Ömer Polat’ın, AKP SKM’de de medya ve tanıtımdan sorumlu olmasından kaynaklı mı yaşandı bu durum merak ediliyor!

Yarın gerçekleştirilecek olan açılışla ilgili AKP SKM’nin gönderdiği haber metni şöyle:

“Büyükşehir Belediyesi tarafından Köseköy’de inşa edilen ve İstanbul- Ankara araç trafiğini taşıyacak olan dal-çık kavşağının hizmete alım programına Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez’in katılımı bekleniyor. Bölgenin ulaşım ağını büyük oranda rahatlatacak olan battı- çıktı kavşak, 16 Şubat Cumartesi günü(yarın) saat 15.00´de düzenlenecek olan hizmet alımı programı ile araç trafiğine açılacak.”

15 Şub 2019 - 15:19 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

serdar - kavşak bitti ise aç hemen bu akşam aç, bu gece aç, yarın sabah aç. Aç ama aç. Neyin töreni millete neredeyse 2 yıldır eziyet çektiriliyor. planlanan sürede işi bitiremediler birde utanmadan bakanlı açılış yapıyorlar cumartesi 15:00 te. Şaka gibi bir ülkeyiz. millet araç kuyruklarında perişan oldu tören mören istemez

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 15 Şubat 15:19


Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler