İlk kez yan yana geldiler

AKP’nin kadın milletvekilleri Emine Zeybek ve Radiye Sezer Katırcıoğlu, AKP’nin tek kadın belediye başkan adayı olan Sibel Gönül ile ilk kez aynı karede yer aldı. Seçime sayılı günler kala yan yana gelen üçlüyü bir araya getiren neden ise Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın mitingi oldu

İlk kez yan yana geldiler
İlk kez yan yana geldiler
Haber albümü için resme tıklayın

AKP İzmit Belediye Başkan Adayı Sibel Gönül, partisinin tek kadın belediye başkan adayı. Geçmişte kadın kolları genel başkanlığı görevinde de bulunan Sibel Gönül, teşkilat içerisinde yeterince kadın desteği göremiyor. Gönül’e desteğini esirgeyen isimlerin başında ise AKP’nin kadın milletvekilleri Emine Zeybek ve Radiye Sezer Katırcıoğlu geliyor. Gönül’ün adaylığı açıklandığından bu yana bir karede görülmeyen, İzmit dışındaki ilçelerde çalışma yapan Sezer ve Zeybek, bugün ilginç biçimde Sibel Gönül ile yan yana geldi. Onları bir araya getiren sebep ise seçim çalışması değil, Erdoğan’ın mitingi öncesi yapılan toplantı oldu. AKP ve MHP’nin ortak basın açıklaması yaptığı toplantıda toplu fotoğrafta yan yana gelerek samimi görüntü vermeye  Zeybek ve Katırcıoğlu, Sibel Gönül’ün koluna girip “desteğimiz tam” mesajı verdi. Bakalım kadın milletvekilleri kalan günlerde Gönül’le birlikte İzmit sokaklarında görülecek mi?

18 Mar 2019 - 15:09 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

03

Kaan Dobra - Daha Leyla ATAKAN'ın soyadını bilmiyorsun yorum yapıyorsun. Belediyecilik işi GÖNÜL işi oda Sibel GÖNÜL İşi. Durmak yok yola devam Allah'ın izniyle.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 18 Mart 15:09
02

Gerçeği gormek - Fatmanın varlığı sizi rahatsız ediyor sonuç sizi yan yana başbaşa gelsenizde
Uzuluceksiniz o izmitin leyla atamanı olacak

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 18 Mart 15:09
01

Rte gucu - Yazılanlar korkutmuş vekilleri. Ya rte nın kulağına giderse kulağınızı bukmez mi hemen sibeli arayıp koluna gireyim. Koltuğum yerinde kalsın. Bu akpdeki koltuk düşkünlüğü ve samimiyet yoksunluğu kimsede yok

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 18 Mart 15:09


Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler