İlk kadın Cumhurbaşkanı İzmit’ten çıkacak!

Meral Akşener memleketi İzmit’te düzenlediği mitingde ilk kadın İç İşleri Bakanı olarak kendisinin İzmit’ten çıktığını hatırlatarak ilk kadın Cumhurbaşkanının da İzmit’ten çıkacağını söyledi

İYİ Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Meral Akşener memleketi İzmit’te miting düzenledi. Yaklaşık 20 Bin kişinin takip ettiği mitingde konuşan Akşener ilk kadın İç İşleri Bakanı olarak kendisinin İzmit’ten çıktığını hatırlatarak ilk kadın Cumhurbaşkanının da İzmit’ten çıkacağını söyledi. Akşener konuşmasının devamında ise şu ifadelere yer verdi: “Doğduğum, doyduğum  büyüdüm şehir Kocaeli. Aranızda olmaktan sizinle beraber olmaktan çok mutluyum. İlk kadın iç işleri bakanı buradan çıkmıştı. Şimdi de Cumhurbaşkanı İzmit’ten çıkacak. Buna emin olun. Kocaeli öyle bir şehirdir ki bunu bize yönetenlere anlatmak isterim. Siyasette küfür bilmezdik, birbirine saygılıydı Kocaeli siyaseti. Kocaeli için çalışmayı bilirlerdi. Aramızda eski belediye başkanımız, milletvekilliği yapmış Sefa Sirmen var. Kız kardeşim gibi gördüğüm Kocaeli Milletvekili Fatma Hürriyet Kaplan aramızda. Aramızda oldukları için onlara çok teşekkür ediyorum. Demokrat Parti ve Saadet Partisinin yöneticileri de aramızda. Onlara da hoş geldiniz diyorum.”

19 Haz 2018 - 20:11 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

04

Zenci Musa’ya yanıt - Bence artık Amcaların torun büyütme vakti geldi.
☀️☀️vAKit EMEKLİLİK vAKti☀️☀️

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 19 Haziran 20:11
01

Zenci musa - Teyze git torun büyüt. Bu işler sana göre değil. Gerçi 4 gün sonra unutulup gideceksin.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 19 Haziran 20:11


Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler