İlçe başkanları toplantılarına seçim molası

Kocaeli’de siyasi parti ilçe başkanları seçimler nedeniyle toplantılara ara verdi

İlçe başkanları toplantılarına seçim molası
Haber albümü için resme tıklayın

Siyasi partilerin İzmit İlçe başkanları toplantısında Demokrat Parti İzmit İlçe Başkan Vekili Nail Baki’nin “AK Parti artık yoruldu” ifadesine yanıt veren AKP İzmit İlçe Başkanı Hasan Ayaz, “Bizlerin bir sloganı var: “Yorgunluk yok diriliş var” Biz 2002’den beri ayaktayız” dedi. Başkanlar toplantılara seçimler dolayısıyla ara verdi.

Siyasi partilerin İzmit İlçe Başkanları ikinci kez bir araya geldi. İlk toplantı AKP İzmit İlçe Başkanı Hasan Ayaz’ın ev sahipliğinde gerçekleştirilirken, ikinci toplantı BBP İzmit İlçe Başkanı Sezgin Özmen’in ev sahipliğinde Çadır Kandıra Restoran’da gerçekleştirildi. Toplantıya Özmen’in yanı sıra AKP İzmit İlçe Başkanı Hasan Ayaz, MHP İzmit İlçe Başkanı Ahmet Yalçınöz, DSP İzmit İlçe Başkanı Hülya Yıldırım ve Demokrat Parti İlçe Başkan Vekili Nail Baki katılım gösterdi. Seçimlerden dolayı ara verilen toplantı Ağustos ayında MHP İzmit İlçe Başkanı Ahmet Yalçınöz’ün ev sahipliğinde gerçekleştirilecek.

KENTSEL DÖNÜŞÜM FAYDALI OLACAK

BBP İzmit İlçe Başkanı Sezgin Özmen açılış konuşmasında, “İlk toplantımızda kentsel dönüşümle alakalı brifing aldık. İzmit’e faydalı olacağını düşündüğümüz bir toplantı. Bu proje vatandaş mağdur edilmeden gerçekleştirilmeli. Böyle başarılı işleri destekliyoruz. Erken seçim kararı alındı. Biz erken seçimden ötürü bu toplantılara biraz ara vereceğiz. Bütün ilçe başkanlarıma katılımlarından ötürü teşekkür ediyorum” dedi.

ARTIK RAKİBİZ

Özmen’in ardından konuşan DSP İzmit İlçe Başkanı Hülya Yıldırım, “Yoğun seçim gündeminden ötürü toplantılara ara veriyoruz. Bundan sonra İzmit ölçeğinde karşı karşıya geleceğiz” değerlendirmesinde bulundu.

MHP BU SEÇİMLERE HAZIRDIR

Yıldırım’ın ardından konuşan MHP İzmit İlçe Başkanı Ahmet Yalçınöz, “İzmit için güzel şeylerin olacağını söylemiştik. 24 Haziran’da yapılacak erken seçim ülkemize ve milletimize hayırlı olsun. Malum çevreler bu kararı farklı noktalara çekiyorlar. Bu karar doğru bir karardır. Biz MHP olarak bu seçimlere hazırız. 24 Haziran’da yapılacak olan seçim önemlidir. Demokrasi sandıktır. Buna inanıyor ve bunu söylüyorum” şeklinde konuştu.

AK PARTİ YORULDU

Yalçınöz’ün ardından söz alan Demokrat Parti İzmit İlçe Başkan Vekili Naim Baki, “Cedit mahallesindeki kentsel dönüşüm çalışması hakkında bilgilendirme sunumu aldık. Birkaç vatandaş memnun değil. Biz proje içerisinde birkaç değişiklik yapılması gerektiğini düşünüyoruz. Biz demokrat parti olarak seçime hazırız. Bu memleketin her taşında emeği olan bir partiyiz. Biz AK Parti’nin ve vatandaşın artık yorulduğunu düşünüyoruz. Bir tek temennimiz var: Biz çatışmaya girmeden adil bir seçim olmalı. Vatandaş kimi seçerse onu tebrik etmek bize düşer” diye konuştu.

İSTİŞARE BEREKETTİR

Naim Baki’nin ardından konuşan AKP İzmit İlçe Başkanı Hasan Ayaz, “Ülkemiz erken seçim dönemine girdi. Türkiye Cumhuriyeti ayakta kaldığı zaman Türk ve İslam devletleri ayakta kalacak. Bu seçimler sadece ülke coğrafyasını kapsamıyor. İlçe başkanları toplantımızı ben samimi buluyorum. İzmit için neler yapabilir düsturuyla oturdular. Kentsel dönüşüm konusu da İnşallah vatandaşın lehine, onların yaşam şekillerine uygun bir şekilde hayata geçirilir. Bizlerin bir sloganı var: “Yorgunluk yok diriliş var” Biz 2002’den beri ayaktayız. Hamd olsun sağa sağlam vatandaşlarımızın arasındayız. İstişare berekettir. Bu istişareler devam edecektir” dedi.

20 Nis 2018 - 12:01 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

İzmitli - Kocaeli Milletvekili adayları Başta KOCAELİ DOĞUMLU olacaklar...Evleri,Köyleri yurtları burada olacak...Bundan sonra Kocaeli'nin Evladı olmayanları kim aday gösterirse oy falan yok.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 20 Nisan 12:01


Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler