İlçe başkanı iktidara yüklendi: İsraf belediyesi!

Dilovası İyi Parti İlçe Başkanı Emin Yılmaz “AKP’nin Dilovası’nda batmasının sebebi israf”

Dilovası İYİ Parti, 24 Haziran seçimleri için genişletilmiş toplantısını yaptı. Toplantıya başkanlık yapan Dilovası İYİ Parti İlçe Başkanı, Dilovası Belediyesine yüklenerek, AKP’nin seçim propagandası için yapılan israflar yüzünden battığını iddia etti.

Seçim güvenliği ile ilgili ciddi fikir alışverişlerinde bulunan İlçe Başkanı Emin Yılmaz, seçimlerde avukatlar ile sahada olacaklarını da ifade etti.

ADİL SEÇİM ORTAMI YOK

Konuşmasında İktidara da yüklenen Dilovası İYİ Parti İlçe Başkanı Emin Yılmaz şunları kaydetti: “Adil bir seçim ortamında çalışmadığımızı bütün kamuoyu biliyor, belediyeler tüm olanaklarını iktidar partisinde yana kullanarak, halkın sorunlarını değil İktidara mensup yöneticilerin sorunlarını çözmek adına çalışıyor. İflas eden Türkiye olduğu gibi önceden batan ve ülke ekonomisi içinde de yerle bir olan bir Dilovası Belediyesi var.

UCUZ POLİTİKA

Tamamen İsraf belediyesi. Her şeyi geçtik mahallelerde iftar yemekleri düzenlemeye başladılar, tamamen seçim yatırımı kalabalık görünmek içinde belediye ve bağlı personellerde katılması isteniyor, çok aciz ve ucuz bir politika. Biz bu beceriksiz belediye yönetiminin hizmet etmesini beklerken bütçeyi patlatan belediye başkanı ve ekibinden kemer sıkma hamleleri beklerken fuzuli israflarla belediyeye daha çok sıkıntıya sokmaya çalışıyorlar. Artık insaf diyoruz halk hizmet bekliyor, İyi parti iktidarında Dilovası öncelikli ihtiyaçları öne alarak sosyal belediyecilik dersi verecektir.”

23 May 2018 - 14:44 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

Baran - Mahalle konakları ile insanları ölüme teşvik edecek kadar güzel hizmetler var. Hakkını yememek lazım kendi evinin çevresini çok güzel yapmış. Bide hiç bir iş yapmadan maaş alan vatan evlatlarını koruması çok önemli. Önümüzdeki belediye seçimlerinde ankaraya aday olacağını duyduk gurur verici

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 23 Mayıs 14:44


Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler