Hürriyet League Of Legends’a katıldı... 254 oyuncuyla nefes kesen turnuva

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, Kocaeli E-Sports 2019 League Of Legends 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Turnuvası’ da çocuklar ve gençlerleler bir araya geldi

Hürriyet League Of Legends’a katıldı... 254 oyuncuyla nefes kesen turnuva
Hürriyet League Of Legends’a katıldı... 254 oyuncuyla nefes kesen turnuva
+3
Haber albümü için resme tıklayın

Kocaeli’de kurulu olan ilk ve tek resmi E-Spor kulübü olan Kocaeli E-Sports ve İzmit Belediyesi işbirliğindeki turnuvaya 254 oyuncu katıldı.

E-SPORA DESTEK SÜRECEK

Türkiye genelindeki 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın Kocaeli ayağındaki turnuva büyük bir çekişme içinde geçti. Turnuva başlangıcında oyunculara başarılar dileyen İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, oyuncuların ricasını kırmayarak bilgisayar başına geçip onlarla birlikte oyun oynadı. Yarışmaya katılan oyuncularla bol bol fotoğraf çektiren Hürriyet, E-Spor tutkunlarına desteğin süreceğini belirtti.

Katılımcılardan oluşan 40’a yakın takım arasından kazanan ilk 4 takım kendilerini finallere yazdırdı. Zorlu ve çekişmeli geçen maçlar sonucunda ilk 3’e giren takımlar şunlar:

1. takım “KOES Black” 5 adet gaming mouse sahibi oldu.

2. takım “GRACE” 5 adet gaming klavye sahibi oldu.

3. takım “MID SATIŞ GAMING” onur hediyesi aldı.

Turnuvayı düzenleyen Kocaeli E-Sports Kulüp Başkanı Yiğit Kıvanç Karabay ve yönetim kurulu üyeleri, İzmit Belediye Başkanı Hürriyet’e katkılarından dolayı teşekkür etti.

24 Nis 2019 - 14:02 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.



Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler