Hürriyet Dokuzlar’a konuk oldu

Cumhuriyet Halk Partisi Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet, Kocaeli’de bulunduğu süre içerisinde ziyaretlerine hız kesmeden devam ediyor

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet, Kocaeli’de bulunduğu süre içerisinde de boş durmuyor, esnaf ve vatandaşları ziyaret ederek sorunlarını, sıkıntılarını dinliyor, problemleri meclis kürsüsünde de dile getiriyor. Hürriyet Kocaeli’deki ziyaretleri kapsamında Dokuzlar Gıda’nın sahibi işadamı Halil Dokuzlar’ı da işyerinde ziyaret etti.

KOTKO Toptancılar Sitesi Sanayi Mahallesi D-130 Karayolu Caddesi., No:233 İzmit, 41040 İzmit’te bulunan üişyerinde Dokuzlar’ı ziyaret eden Fatma Kaplan Hürriyet, işyerinde çalışan işçilerle de keyifli bir sohbet gerçekleştirdi. İşadamı Dokuzlar da nazik ziyareti nedeniyle Hürriyet’e teşekkür etti.

18 Kas 2017 - 15:26 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.



Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler