Hükümetin yanındayız

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin il başkanları toplantısı sonrası konuştu

İYİ Parti lideri, kötüye giden ekonomik tablo karşısında hükümete destek verdi ve birlikte hareket etme çağrısında bulundu.

Ekonomideki son gelişmelere değinen Akşener “Ülkemiz ve milletimiz adına hükümetin yanındayız. Bu ekonomik gidişat için özellikle her grupla istişare ederek bir yol haritasını milletimiz adına çizmemiz gerekmektedir. Türkiye Cumhuriyeti aile şirketiniz değil. Ekonomik tabloyu bozarken yalnızdınız çözüm için birlikte hareket etmeye hazırız. Merkez Bankası'na müdahale etmekten vazgeçin” dedi.

10 Ağu 2018 - 16:50 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

07

İzmitli-Gün birlik günü 4 - Mevcut iktidar her krizden nemelanmasını iyi biliyor sürekli hep mağdur,hep mağdur Vatandaş mağdur değimli,Esnaf mağdur değimli,İş adamları sanayici,İşçi vs. mağdur değimli siyasetçiler ve bürokratlar siz Milletin verdiği vergilerden hazineye yatan paradan maaşlarınızı her ay ATM'lerden çekiyorsunuzEsnafın,İşçinin içinde bulunduğu Özellikle Esnafın içinde bulunduğu durumu bilemezsiniz siz çünkü siz hazır yiyicisiniz!
Geçmiş geçmişte kaldı bir an önce kendimize gelmeliyiz Dış politikada duygusallığa değil profosyonelliğe yer vermeliyiz,birileri sürekli, gider yerine politik cevaplar vermeli,iletişim içinde olmalıyız ülke menfaatleri için bu şart,kişisel egolar kenarda bırakılmalı.
Hatalardan ders alınmalı özelleştirmeler satmak yerine iyileştirmeler yapılmalı üretim yapılmalı;
İngiltere'de para baronları karşısında dik çöktürülen bir Türkiye değil Kendi,kendine yeten bir Türkiye istiyoruz daha sonra dışarıya ürettiğini satan ihraç eden Türkiye.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 10 Ağustos 16:50
06

İzmitli-Gün birlik günü 5 - Birde sosyal medyada yok şu ürünü almayın,yok bu ürünü almayın...paylaşımları çok saçma bu fabrika,tesisler Türkiye'de ve Türk insanları çalışıyor,Türk iş adamlarınında yatırım yapmış oldukları var...Bu tür paylaşımlar ülkemize zarar verir yatırımcı gelmez,yatırımcı kaçar.
Bu fabrika ve tesisleri açılış kurdelesinin bir çoğunu Sayın Cumhurbaşkanımız kestiler...aman dikkat provakatörlerin gazına gelmeyelim.
Bırakalım devlet büyüklerimiz gereken önlemleri alsınlar,biz çomak sokmayalım fayda sağlayalım derken zarar vermeyelim bu fabrikalarda çalışan evinin nafakasını kazanan insanlarımız var.
Allah yardımcımız olsun...birbirimize sahip çıkalım A parti B parti meselesi değil gün birlik günü Vatan mevzubahis vatanı birileri ekonomik spekülasyonlarla ablukaya almaya çalışıyor.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 10 Ağustos 16:50
05

İzmitli-Gün birlik günü 3 - işi yapacak firmanın gücü varsa bu ihaleye girer yoksa girmez,kredi vereceksek devlet kendi yapmalı.
İllaki hazinemi hortumlanacaktı,birilerine para kazandırılacaktı!

Devlette ve Belediyelerde çok fazla israf ve saltanat var en başta Makam ve Kiralık araç filoları...ve şahısların ceplerindeki lüks telefonlar dahi devlete ait,üst düzey yöneticilerin cebinde devletin kredi kartı!
Gereksiz yere yapılan yurt içi,yurt dışı geziler...Yandaşlara verilen bağlanan yüksek maaşlar...

Bu yandaşlar liyakata dayalı sistemle yani hak ederek,emek vererek gelmedikleri için bulundukları işe veya getirildikleri konuma siteme katma değer üretemiyorlar,devletin sırtındaki asalak durumundalar!Bunların yüzünden diğer yetenekli,görevi hak eden insanlarda küstürülüyorlar işleyiş dar boğaza giriyor iyice!
AKP İkitidarında hep torpil veya bir gruba mensup kişiler iterek zorla hak etmeden bir yerlere getiriliyorlar.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 10 Ağustos 16:50
04

İzmitli-Gün birlik günü 2 - Biz ne yaptık en yapacaklarımızı en başta yapıp paraları Betona,asfalta gömdük bunları yaparkende tarım arazilerinin,ormanların ortasından ya otoyol geçirdik,yada fabrika yaptık yok ettik.
Fabrikaları ve kurumları satacağımıza iyileştirme yapıp,yönetim kurullarında profosyoneller olmalıydı...hiç bir siyasetçi;bakan veya milletvekili olmamalıydı...gerekiyorsa teknolojide iyileştirme yapılıp geliştirilecek devlet üretecekti.
Bu fabrika ve kurumlardan daha önce olduğu gibi yine hazineye nakit akışı olacaktı...
Tarım ve Hayvancılık eksikler tespit edilecek neler yapılacak,plan program yapılacaktı,bu işi yapan insanlarımızla görüşülecekti.

Yol,köprü,hastane vs. projeleri üretimden sonraki bu imar projeleri;Fizibiliteleri iyi yapılıp dövize endeksli değil TL ile anlaşmalar yapılıp,geçiş veya hasta garantileride (kotalar tutmadığı için dolar cinsinden yüksek faiz ödüyor hazine) verilmemeliydi...Projeleri yapan firmalarda devlet bankasından kredi verilmemeliydi...işi yapacak firmanın gücü---

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 10 Ağustos 16:50
03

İzmitli-Gün birlik günü 1 - Bizler her zaman Devletimizin ve Devlet büyüklerimizin yanındayız...fakat yapılan hataları,yanlışları ahlak çerçevesi içerisinde her zaman eleştirir ve önerimizi,yapılması gerekenleride söyleriz.
Kendi kendinize yeten kendi ayakları üzerinde duran bir ülke iseniz yani dışa bağımlı değilseniz kendiniz pişirip kendiniz yiyip,dışarıyada satabiliyorsanız ne ala hiç bir ülkeniz parası sizi etkilemez zaten...

Sürekli dışa bağımlıysanız hammadde,ürün,ara mamül vs. dışarıdan dövizle alıyorsanız o zaman işiniz harap bütçe açığı kapıda değil içeride hazinedeki paraları kemiriyor demek!
Türkiye hazır yiyiciliği bırakmalı biran evvel üretim yapmalı...gerekirse dünyada satılan markaları,teknolojileri satın alıp bünyesine katmalı yanına Türk ibaresini koymalı...Örneğin:2017 yılında satılan Opel'i alabilirdik veya Volvo,Volvo'yu Çinliler aldı!
Biz ne yaptık en yapacaklarımızı en başta yapıp paraları Betona,asfalta gömdük bunları yaparkende tarım arazilerinin,ormanların ortasından ya otoyol geçirdik.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 10 Ağustos 16:50
02

Cumhuriyet - Kusura bakma ablacım sana oy vermeme rağmen senin olduğun adam demeye dilimde varmıyor adamların yanında değilim Mert Gül beyefendi demek istediklerimi özetlemiş sağolsun.Bundan sonra NUTUK'u daha iyi idrak ederek okumak da fayda olduğunu düşünüyorum çünkü alayınız hainsiniz....

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 10 Ağustos 16:50
01

Mert GÜL - Siz zaten hep RTE’nin yanında oldunuz, filmin senaryosunu yazanlar muhalefeti dizayn etmeselerdi memleket bu hale düşermiydi.... HEPİNİZ ORDAYDINIZ, SUÇA HEPŞNŞZ ORTAKSINIZ... AKP İHANET ŞEBEKESİ

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 10 Ağustos 16:50


Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler