HDP’li adayın evine silahlı saldırı..!

HDP’nin Kocaeli Milletvekili Adayı Necmettin Dağ’ın Gebze’deki evine kimliği belirsiz şahıslarca silahlı saldırıda bulunuldu

HDP’li adayın evine silahlı saldırı..!
Haber albümü için resme tıklayın

HDP Kocaeli Milletvekili Adayı Necmettin Dağ’ın Gebze İnönü Mahallesi, Şehit Hamdi Pekçalışkan Caddesi üzerinde bulunan evine dün gece saatlerinde kimliği belirsiz şahıslarca silahlı saldırıda bulunulduğu iddia edildi. Gece saatlerinde meydana gelen olayda şans eseri yaralanan olmadı. Gazetemize açıklamalarda bulunan Necmettin Dağ olayı kınadığını ifade ederek şu açıklamalarda bulundu: “Olay gece saatlerinde 00.00-01.00 saatleri arasında meydana geldi.

Olay şöyle oldu. Eve önce 3 el ateş edildi. Mahalleden ateş sesi geldi. İçeride oturuyorduk. Dışarı balkona çıktım baktım arabalar geçti. Aradan bir süre geçti çay içerken tekrar ateş edildi. Çıktım baktım bir beyaz araba bir de siyah araba. Arkasından da bir beyaz araba geçti, caddeye doğru devam ettiler.

Ben böyle provakasyonların olmamasını diliyorum. Hepimiz kardeşiz. Demokrasi barış içinde bir seçimin geçmesini diliyoruz, kınıyoruz bu olayı.” Öte yandan olayla ilgili başlatılan soruşturma kapsamında çevredeki MOBESE ve güvenlik kameralarının kayıtları inceleme altına alındı.

22 Haz 2018 - 15:10 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.



Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler