HDP Eş Başkanı yarın Kocaeli’de!

HDP Eş Genel Başkanı Sezai Temelli, yarın Kocaeli’ye gelerek seçim bürolarının açılışını yapacak ve ardından halk buluşmasına katılacak

Halkların Demokratik Partisi (HDP) Eş Genel Başkanı Sezai Temelli, yarın (28 Mayıs Pazartesi) Kocaeli’ye geliyor. Temelli, 24 Haziran seçimleri kapsamında Kocaeli’de birçok seçim bürosunun açılışına katılacak. Temelli'nin programı şöyle:

Saat 12.00 - 13.00 arası İzmit Topçular Mahallesi Seçim Bürosu açılışı

Saat 13.00 - 14.30 arası Körfez Yavuz Sultan Selim Mahallesi Seçim Bürosu açılışı

Saat 15.00 - 16.00 arası Dilovası Diliskelesi Mahallesi Seçim Bürosu açılışı

Saat 16.30 Gebze'de Halk Buluşması

27 May 2018 - 16:16 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

Cemal - Madem Türkiye de siyasi partisin, oy için şehrimize geliyorsun. Sana birkaç soru sorucam?
1-) şu ana kadar asker, polis,vatandaş, korucu olarak 50.000 üzerinde şehidimiz var. Senin , partililerinin , sizi destekleyenlerin bu işte ne kadar sorumluluğu var?
2-) pkk/pyd/ypg senin ortağın mı ? Sen, partin, seni destekleyenler bunlardan neden vazgeçmiyorsunuz?
3-) Bunları seviyorsanız, bunlarla ortaksanız, bunlar suriye de, ırak ta, başta Amerika, fransa, Almanya, ingiltere ile beraber ortak hareket ediyor. Silah ve para desteği alıyor. Sizde bu ülkelerle ortak hareket edip, suriyeye, ırağa , en önemlisi Türkiye’ye varan hainliği yapmış olmuyormusunuz?
4-) Bu ülkede 11 milyon emekli, milyonlarca asgari ücretli açlık sınırının altında yaşayıpta bu topraklara , bu vatana isysn etmezken, hainlik yapmazken, sizler şu anda bu vatandaşlardan çok daha iyi şartlarda yaşarken, saçma sapan ideolojilerle halkı kandırıyormusunuz ? Yoksa o bölgede ortak çalışan ülkelere diyet borcumu ödüyorsunuz??

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 27 Mayıs 16:16


Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler