Hastanenin eksiklerini Bakan’a ileteceğiz

Geçtiğimiz günlerde Kocaeli Devlet Hastanesi’nde yaşanan sıkıntıları meclise taşıyan CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar bu kez hastaneyi gezdi

Geçtiğimiz günlerde Kocaeli Devlet Hastanesi’nde yaşanan sıkıntıları meclise taşıyan CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar hastanede incelemelerde bulundu. Akar, “Kocaeli için önemli bir yatırım. Kocaeli 5 yılda bir Yalova kadar büyüyor. Bu yüzden yeni yollara, yeni hastanelere ihtiyaç var. Umarım bunların devamı da gelir” dedi.

CHP Milletvekili Haydar Akar ve İl Başkanı Cengiz Sarıbay, 25 Aralık’ta hizmete giren Kocaeli Devlet Hastanesi’nde incelemelerde bulunarak Başhekimi Uzman Doktor Adem Çakır’ı ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Milletvekili Haydar Akar, “Kocaeli Devlet Hastanesi 2 aydır faaliyet gösteriyor. Yoğun programlarımız neden ile bugün hastaneyi ziyaret edebildik. Bizlere hastane hakkında olumsuz şikayetler geliyordu. Bu konular ile ilgili başhekimimizden bilgiler aldık. Bizler hastanedeki eksiklikleri varsa sağlık Bakanlığı ile devreye girerek yardımcı olacağız. Kocaeli için bu önemli bir yatırım. Kocaeli 5 yılda bir Yalova kadar büyüyor. Bu yüzden yeni yollara, yeni hastanelere ihtiyaç var. Umarım bunların devamı da gelir. Bunun için biz de elimizden geleni yapacağız. Eksiklikler mutlaka olacaktır ama bu eksiklikler giderilir” dedi.

16 Şub 2018 - 16:48 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

02

Ersoy Kandemir - Sağlık bakanına gittiğinizde iletirmisiniz eski kosaderciler başta tüm cemmafçilerin planı bozulduğu için kendisine sürekli bir örtülü operasyon yapılmaya çalışıldığının farkında olsun,ademi mürseli hasanı Ayşe’si olmaz bu işlerin,Kocaeli’de eski fettullahçı dernek mensupları hala sağlıktaki idareci koltuklarında oturduğundan bu konuya da dikkat çekmeniz ve gereğini yapmanız memleket lehinedir!

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 16 Şubat 16:48
01

remzi - Ne oldu?
Aradığınızı bulamadınız mı?
Sırf başhekimi yemek için yapılan haberler boş mu çıktı?
Adam yani Adem, iki ay eve gitmedi. Hastanede yattı.
Ödül alacakken, sunii haberlerle devrilmek istenmesi tam bir bizans oyunu..
"hiç bir başarı cezasız kalmaz" sözü vücut buluyor.

y

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 16 Şubat 16:48


Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler